Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Γ.Γ.:ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ


Δεν πάει πολύς καιρός που το σύνθημα «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» βρισκόταν στα χείλη κάθε Συριζαίου που σεβόταν τον εαυτό του.

Μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία το πέρασαν σε χιλιάδες άλλους «πανέξυπνους» Έλληνες, τους λεγόμενους και «αγανακτισμένους», που κατέκλυζαν τις πλατείες, βρίζοντας τους κλέφτες, τους γερμανοτσολιάδες και τους προσκυνημένους. Είναι τώρα ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι; Περνάνε καλύτερα; Ή μήπως είναι αδελφάρες και κότες, που τσίμπησαν λίγο καλαμπόκι, και τώρα που δεν υπάρχουν λαϊκιστές να τους τσιγκλάνε, επειδή βολεύτηκαν σε στυλ Καρανίκα, λουφάξανε στο καβούκι τους; Αν υπήρχαν 100 «αγανακτισμένοι» πριν 5 χρόνια, σήμερα θα έπρεπε να είναι 1.000.

Τελικά, εκείνα τα κλεμμένα που θα τα έπαιρναν πίσω δεν τα είδαμε. Το μόνο που βλέπουμε είναι να παίρνουν πίσω το ΕΚΑΣ του χαμηλοσυνταξιούχου. Ρε μπας και αυτό εννοούσαν και δεν το είχαν καταλάβει οι ψηφοφόροι τους; Ρε μπας και πιάστηκαν κορόιδα και πήραν και στο λαιμό τους και μια ολόκληρη χώρα;

Αντί να φορολογούν ότι κινείται και ότι δεν κινείται, ότι μιλάει και ότι δεν μιλάει, αρκούσε να φορολογήσουν μόνο την μ@λ@κί@. Θα μάζευε πολλά το κράτος και θα τα πλήρωναν οι Συριζαίοι.

Γ. Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου