Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΥΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Με πολύ μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν ι εκλογές του (αυτοαποκαλούμενου) "Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαλανδρίου".

Η ελλιπής και τελευταία στιγμή ενημέρωση των καταστημάτων του κέντρου εκτός των πεζοδρόμων, ο αποκλεισμός των καταστημάτων της περιφέρειας της πόλης, ο ετσιθελικός αποκλεισμός όλων των κατηγοριών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν είναι νυχτομάγαζα αλλά και το πανάκριβο - για την εποχή - ποσό των 50 ευρώ για εγγραφή μέλους περιόρισαν - όπως ήταν φυσικό την συμμετοχή των επαγγελματιών στον στενό οικογενειακό κύκλο των πεζοδρόμων και ... την Ελένη Δεσιώτη.

Το σωματείο αυτό δεν νομιμοποιείται αν ομιλεί εκ μέρους όλων των επαγγελματικών υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης - τα κομμωτήρια, τα αρτοποιία, τα μίνι μάρκετ, τα παντοπωλεία ακόμα  και τα καταστήματα εστίασης της περιφέρειας τα οποία δεν θέλει να τα εκπροσωπεί και τα αποκλείει.

Και τα αποκλείει γιατί "έχουμε διαφορετικά συμφέροντα" όπως μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας ο νέος πρόεδρος του σωματείου Χάρης Γιακουμάτος (Χάρη η κριτική μας δεν είναι προσωπική, το καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για διαφωνία επί της πολιτικής).

Το νέο ΔΣ - που επαναλαμβάνουμε - δεν μπορεί να ομιλεί εξ ονόματος των επιχειρήσεων που αποκλείει από την συμμετοχή, όπως συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις .... "εκλογές" είναι το ακόλουθο:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χάρης Γιακουμάτος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλ Παλαμάρας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελένη Δεσιώτη
ΤΑΜΙΑΣ: Δημήτρης Παπϊωάννου
ΜΕΛΟΣ: Λεωνίδας Θάνος

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - πού έστησε το σωματείο και το λειτούργησε αυτά τα πρώτα χρόνια, ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΤΣΙΑΣ -  δεν πήγε καν να ψηφίσει όπως ενημερωθήκαμε από τη νέα γραμματέα Ελένη Δεσιώτη (συγχαρητήρια Ελένη που τα κατάφερες, έστω και τελευταία στιγμή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου