Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Γ.Γ.: ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ



Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016. Οι εργαζόμενοι στην δημόσια υγεία, γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες περίθαλψης για τους Έλληνες πολίτες. Στα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και στα κανάλια (προφανώς σε αυτά της διαπλοκής, όχι στην ΕΡΤ και στην ΑΥΓΗ), οι καταγγελίες για «δωρεές» στα νοσοκομεία, σε καθετήρες, γάζες, σύριγγες και σεντόνια, προκειμένου να τους παρασχεθεί στοιχειώδης περίθαλψη, διαδέχονται η μία την άλλη. Οι «πλουσιοπάροχα» αμειβόμενες καθαρίστριες, καταγγέλλουν τους όρους δουλείας με τους οποίους το επίσημο κράτος, έχει κάνει μαζί τους συμβάσεις.

Ο τσαμπουκάς όμως υπουργός, δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Σκληρόπετσος, αυθάδης και αλαζόνας, (μιας και έχει υπάρξει και καπετάνιος που πήγαινε βόλτες τον Τσίπρα), ήρθε στο Χαλάνδρι, να βγάλει λόγο, να μιλήσει για τα επιτεύγματά του, τα δικά του και της κυβέρνησης.

Τον προϋπάντησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, ο οποίος παράτησε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να υποβάλει τα σέβη του, να τον καλοδεχτεί (ως εδώ, άντε, καλά) και να του πλέξει το εγκώμιο. Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, γνωστή συνδικαλίστρια σε μεγάλο νοσοκομείο, αντί να πάει και να τα χώσει στον Πολάκη, όπως έκανε επί χρόνια, αντίπαλος σε κάθε κυβέρνηση, δικαιολόγησε πλήρως τον δήμαρχο.

Στη συγκέντρωση – ομιλία, λαοθάλασσα. Εκδήλωση που έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου, Αγ. Παρασκευής κι ενός ακόμα δήμου, είχε δεν είχε 100 άτομα. Ούτε αυτοί που διόρισε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, εκτός της λίστας επιτυχόντων, δεν πήγαν.  Παρών ο δημοτικός σύμβουλος - γιατρός, η πρόσφατη μετεγγραφή του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι. Βέβαια υπήρχαν 3 τηλεοπτικές κάμερες, 2 δορυφορικά πιάτα, προβολείς και γεννήτριες. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Το μόνο που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες είναι η αδιαφορία και η αλαζονεία του υπουργού, αλλά και το «ενθουσιώδες κλίμα που επικρατούσε. Σε όσους ήραν υποχρεωμένοι να παρευρεθούν.

Γ. Γ.

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: 
Υπερβολικά ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΟΣ όπως πάντα. Θα πας στο Σύνταγμα στις 15;;;;
Ήταν πάνω από 100 άτομα εχθές στην πλατεία βάζω στοίχημα.
Μπορεί να έφταναν και τα 200 στο πικ.
Επάνω πάντως, στο δημοτικό συμβούλιο έγινε καλός χαβαλές αφού τα στελέχη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ αποκύρηξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ομαδικά, κανένας δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ πια,  δεν τους στήριξε λέει στις δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να βάλω το ηχητικό αργότερα.

"Ο δήμαρχος πρέπει να πηγαίνει σε όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις κομμάτων στο Χαλάνδρι" είπε ο Γρηγόρης Καλομοίρης.
Οπότε δικαιολογημένα δέχτηκε το τρολάρισμα από δημοτικό σύμβουλο του Κουράση: Την Κυριακή έχει η ΝΔ εκδήλωση με ομιλητή τον Βορίδη. Καλώ τον δήμαρχο να έρθει να προλογήσει.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν κατέβηκε ο δήμαρχος κάτω, από την αίθουσα του ΔΣ αποχώρησε και ο .... τέως; 
Εσύ που έκανες μπανιστήρι για πες μας: ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ; Να ξεράσω;

ΣΧΟΛΙΟ 2: Στην φωτό σου πιο σημαντικό στοιχείο κατά την γνώμη μου είναι το μουτζουρωμένο άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης.
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!
Και μίλαγε από πίσω ο υπουργός που έχει στο γραφείο του φωτό τον καπετάνιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου