Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΕΛΕΝΗ ΔΕΣΙΩΤΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής: το 2008 όταν άνοιξα το δεύτερο μαγαζί μου υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Χαλάνδρι (ένα καφέ απέναντι από το δημαρχείο) θεώρησα (με αφέλεια προφανώς ) σωστό να γραφτωώ στον σύλλογο που φαντάστηκα ότι υπάρχει και ανήκω αφού ρώταγα, ρώταγα, ρώταγα και κανένας δεν ήξερε να με κατατοπίσει απευθύνθηκα στον τότε πρόεδρο εμπορικού συλλόγου ο οποίος μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να γραφτώ εκεί όντας άλλο αντικείμενο ξαναρωτώντας, ρωτώντας έφτασα να μιλήσω με έναν εκπρόσωπο των μαγαζιών της Θεσσαλονίκης(!!!!) ο οποίος με ενημέρωσε ότι ανήκω τελικά στους καφεστειάτορες Δροσιας(!!!).

Τους τηλεφώνησα λοιπόν και πέρασαν, γράφτηκα, πλήρωσα την συνδρομή μου μου έδωσαν και ένα περιοδικό και έκτοτε δεν τους ξαναείδα ποτέ! Λογικό!

Το 2011 και μετά από την απότομη άνοδο σε καινούργιες άδειες για μαγαζιά υγειονομικού που αυξανοτανε σε υπερβολικούς ρυθμούς έγινε ξαφνικά έξω από το δημαρχείο και άρα έξω από το μαγαζί μου μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας του εμπορικού συλλόγου και καταστηματαρχών που φοβόντουσαν ότι τα μαγαζιά τους θα κλείσουμε και θα γίνουν όλα μπαρ..σαν βροντάκηδες και φουρτουνάκηδες ένα πράγμα, με τους μεν να υποστηρίζουν ότι φταίνε όσοι ανοίγουν και τους δε να υποστηρίζουν ότι δημιουργούν επιχειρείν σε ήδη κλειστά μαγαζιά και φυσικά το δήμο να προσπαθεί να τα έχει καλά με όλες τις πλευρές.

Φυσικα τον εμπορικό σύλλογο τότε δεν τον ενοχλούσαν οι κοινωνικές εκδηλώσεις για την τόνωση της αγοράς που δημιουργούσαν σε συνεργασία με τον δημο ο εμπορικός σύλλογος και οι ιδιοκτήτες υγειονομικού του πεζόδρομου (και για να μην παρεξηγηθούν οι αγαπητοί συνάδελφοι καλα κάνανε από την πλευρά τους.
Ο δήμος όμως όφειλε να γνωρίζει ότι τόνωση στα μαγαζιά τους δεν θέλανε μόνο όσοι είχανε καφέ στο κέντρο...).
Κάπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι ότι η δημιουργία ενός συλλόγου γινότανε όλο και πιο επιτακτική ανάγκη...

Κάποια στιγμή ενημερώθηκα ότι τελικά δημιουργήθηκε - άγνωστο σε μένα το πότε αφού ποτέ δεν ενημερωθηκα η καλέστηκα η δεν ξέρω κι εγώ τι..  πώς γινονται αυτές οι εκλογές, ποιος καλεί, ποιος ενημερώνει, πως εκλέγεσαι.....

Σήμερα λοιπόν επιτΈλους ανακΆλυψα το πώς!!!

Αφού στο πρωινό μαγαζί μου υγειονομικού ενδιαφέροντος πέρασε κάποιος στις 21.30 το βράδυ (τυχαάα είχα ανοίξει σήμερα για μια συνάντηση) αφήνοντας ένα χαρτί σε έναν πελάτη μου που είχε την καλοσύνη να μου το δώσει στις 22.30 που έφυγε και έγραφε ότι την Τεταρτη 29 Ιουνίου έχουμε εκλογες στις 13.00 στο ΚΕΠ, η συμμετοχή όλων κρίνετε απαραίτητη (ΧΑΧΑΧΑ) και ότι παρακαλούνται οι υποψήφιοι να να υποβάλλουν την συμμετοχη τους μέχρι την Δευτερα 27 Ιουνιου!!!

Σημερα δηλαδ΄ή!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Η Ελένη τελικά είναι υποψήφια - πρόκανε να βάλει υποψηφιότητα. 
Αυτά που λέει είβαι ΣΟΒΑΡΑ. Πολύ σοβαρά. Δεν έχουν να κάνουν με τας εκλογάς στον Σύλλογο.
Έχουν ουρές μεγάλες.
Μετά την Τετάρτη θα σχολιάσουμε αναλυτικά αυτά που λέει. 
Τώρα είναι υποψήφια και απλά καλούμε να ψηφιστεί για να υπάρχουν και φωνές εκτός των συμφωνιών κορυφής ..... (σταματάω μέχρι την Τετάρτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου