Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ


Η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Καλακμπόρ

Διαβάζα στο thessi.gr (φαίνεται μόνο εκεί έστειλαν υλικό), την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ της ΝΔ για την εκδήλωση της ΔΗΜ. ΤΟ. ΝΔ Χαλανδρίου που έγινε την Κυριακή στο Παντοκοροϊδείο, στην Παπάγου και έμεινα κάγκελο!

Είδα και τις φωτογραφίες και επιβεβαιώθηκα! Δηλαδή εκτός από ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ψηφοφόρους έχει η ΝΔ ρε σεις;

Δείτε την φωτό.
Μιλάμε για πλήθος κόσμου έτσι;


Και διαβάστε το δελτίο τύπου - η αρίθμηση με κόκκινο δική μας παρέμβαση:

ΝΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΥΤΟΓΚΟΛ:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Β3 ΝΟΔΕ και της ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου με θέμα «Γκρεμίζουμε τους προπαγανδιστικούς μύθους του ΣΥΡΙΖΑ» την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στις 19.00 στην αίθουσα Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου.
Πολύς κόσμος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση μεταξύ των οποίων οι πρώην Δήμαρχοι Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης (1) και Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος (2).
Η δημοτική σύμβουλος Χαλανδρίου Μαρία Λότσαρη (3), ο πρώην Δήμαρχος Ψυχικού Δημήτρης Μαναός (4), ο Γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης Σπανάκης (5), η Γραμματέας σχέσεων κοινωνίας – κόμματος Ζωή Ράπτη (6), η Αναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή (7), ο Επικεφαλής της θεματικής ενότητας αλληλεγγύη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων Βασίλης Κοντοζαμάνης (8).
Οι πρώην γραμματείς οργανωτικού Κώστας Κόλλιας (9), Γιώργος Λουλουδάκης (10), Μανώλης Αγγελάκας (11), ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Ν.Δ Κώστας Τσιμάρας (12), ο Πρόεδρος της Β3 ΟΝΝΕΔ Γιάννης Χατζής (13), ο Υπεύθυνος Β Αθήνας Τάκης Νικολακέας (14).
Ακόμη την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Κόλλιας (15), Μαριάνθη Καφετζή (16), Μάρθα Σαμαρά (17), ο πρώην Πρόεδρος της Β3 Χρήστος Παπαχρυσάνθου (18), η βουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (19), οι πολιτευτές Σωτήρης Ησαίας (20), Γιάννης Μανιαδάκης (21), Χρήστος Κονταρίδης (22), Γιώργος Σαμαά (23) και Κατερίνα Καλαγκμπόρ (24).
Από τη Β4 ΝΟΔΕ η θεματική κοινωνικών υποθέσεων Σοφία Κοκκίνη (25) και η υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων Βίκυ Ξενάκη (26). Και τέλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Μελισσίων Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος (27) , ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βριλησίων Κώστας Φιλιόπουλος (28), ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Παρασκευής Μανώλης Κωνσταντακόπουλος (29), ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Χολαργού Παπάγου Νίκος Κούκης (30), η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Φιλοθέης Ψυχικού Φαίνη Χατζηαθανασιάδου (31), η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αχαρνών Θρακομακεδόνων Γεωργία Βλάχου (32) και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Αμαρουσίου Χρήστος Μπελεγράντης (33).
Μάλιστα, μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία από όσα ανέφεραν οι ομιλητές μας ήταν τα ακόλουθα:
Ο Βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης (34) αναφέρθηκε στον μύθο «ηθικό πλεονέκτημα» εξηγώντας χαρακτηριστικά ότι «άμα είσαι αριστερός άνθρωπος δεν πειράζει άμα δεν δηλώνεις το πόθεν έσχες σου»! Παράλληλα υπογράμμισε τον τρόπο τον οποίο απεργάζεται η κυβέρνηση, μέσω δημοψηφίσματος, προκειμένου να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση, όπως υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας. «Είναι προφανές ότι εδώ βρισκόμαστε προ συνταγματικής εκτροπής, προ αλλοιώσεως του πολιτεύματος, διότι το Σύνταγμα δεν αλλάζει με δημοψηφίσματα αλλά με τη νόμιμη συνταγματική διαδικασία» τόνισε ο Μάκης Βορίδης καταχειροκροτούμενος."

Λοιπόν έχουμε 34 στελέχια στο δελτίο τύπου. 
Το οποίος δεν αναφέρεται καν στον έτερο ομιλητή Γιώργο Κύρτσο (34).

Οι οικοδεσπότες - που δεν αναφέρονται στο δελτίο τύπου  ως ο Ξένιος Ζευς επιτάσσει - δηλαδή η φίλη μας η Πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Χριστίνα Πατρικάκου (35) , ο Κώστας Αγγελής (36) και τα άλλα τρία - αν δεν κάνω λάθος - μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΔΗΜ. ΤΟ (Φτάσαμε στο 38), την Κατερίνα Παπακώστα (39) που διακρίνεται στην φωτό δίπλα στον Ζαφειρόπουλο, αν δεν κάνουμε λάθος  ....

Δηλαδή καμιά σαρανταρέα πρόεδροι, υποψήφιοι, στελέχια και πολιτευτές. 
Βάλε να ήρθαν οι τριάντα από αυτόυς με οδηγό ή συνοδό (βγάζω δέκα στο περίπου γιατί - ας πούμε - ο Αεικίνητος πάει με ποδήλατο και ο Γρηγόρης περπατάει στο Χαλάνδρι) οι παράγοντες με τους συνοδούς τους ήταν τουλάχιστον 70!!! (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΚΜΠΟΡ, που φαίνεται ότι παράτησε τους ΑΝΕΛ, έτσι;).

Αν υποθέσουμε ότι η αίθουσα του ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΙΔΕΙΟΥ χωράει 150 άτομα δηλαδή .....
ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜ ΤΟ δηλαδή ....
Κανένας ψηφοφόρος είχε πάει δηλαδή;

Δεν βγαίνει δηλαδή με τίποτα η πρόσθεση να είχε ΚΑΙ ψηφοφόρους η εκδήλωση και μην τα βάλετε με την ΠΛΑΤΕΙΑ, έτσι; Το δελτίο τύπου σας είναι καθαρό ΑΥΤΟΓΚΟΛ.

Και καλά ρε φίλοι της ΝΔ! Ρε Χριστίνα, έτσι να χαρείς δηλαδή που σε εκτιμούμε.

Θα ερχόταν η Κατερίνα Καλακμπόρ  - και εσείς διαφημίζατε τον ...Βορίδη; 

Έχετε χάσει το επικοινωνιακό σας αισθητήριο! ΤΕΡΜΑ.
Έχετε πάθει όλοι ΑΔΩΝΗ, δεν εξηγείται αλλιώς.

Την άλλη φορά που θα έχετε την κα Καλακμπόρ σε εκδήλωσή σας, παρακαλώ να στείλετε πρόσκληση και σε εμάς.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ!
Και να ξέρετε ότι είναι Η ΜΟΝΗ που μπορεί να μας πείσει να σας ψηφίσουμε κιόλας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *