Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΡΕ ΣΕΙΣ !!!! ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ" !

 ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ:

Παραχώρηση ακινήτων ΕΤΑΔ στον Δήμο Αμαρουσίου ζητεί ο Γ. Πατούλης

 

Ο Πατούλης - του οποίου είμαι ως γνωστόν φανατικός οπαδός, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται - τι έκανε για τους ΧΕΥ της Αττικής οδού που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του δήμου Αμαρουσίου;

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ!

Πώς το έκανε;

Πήγε στο δημοτικό του συμβούλιο και έβγαλε ψήφισμα ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ του.
Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ - ναι ρε μεγάλε αριστερέ δήμαρχε ΣΥΜΕΩΝ, Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ δεν έπαιξε τον ΣΩΤΗΡΑ, δεν πήγε να χειριστεί το θέμα παρασκηνιακά και εκτός θεσμών για να παραστήσει τον ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣΩΤΗΡΑ , όπως Ω, εσύ μεγάλε ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗ,  που την είδες  "ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ, δεν χρειάζομαι εγώ κανέναν, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ  ..... ΗΓΕΤΗΣ".

Πήγε λοιπόν ο Πατούλης, ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για να ενδυναμώσει το αίτημα και να του δώσει διάσταση διεκδίκησης ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, όχι προσωπικό πολιτικό παιχνιδάκι του δημαρχάρα για να την βγει στην αντιπολίτευσή του (την κανονική, όχι του Κουράση) και μετά πήγε στην ΕΤΑΔ με το ψήφισμα ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στο χέρι, το έδωσε στον Τερζάκη, το πρόεδρο της ΕΤΑΔ και διεκδικεί τους χώρους.

Υποκριτική θα μου πεις ότι είναι η στάση του;
Για το θεαθήναι;
Κομματικά καθοδηγούμενη;

Δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το ισχυριστώ αφού δεν το ξέρω.
Πάντως ΣΕ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΧΡΟΝΟ αυτή είναι η σωστή στάση.

ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΔΗΜΩΝ, αντί να σπεύδουν μερικοί - μερικοί  να διευκολύνουν το όργανο - εισπράκτορα των δανειστών και να διασπάσουν και υπονομεύσουν αντί να ενδυναμώσουν ένα συνολικό κίνημα διεκδίκησης και διαπραγμάτευσης προς όφελος των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ίσως κάτι να μπορούσε να πετύχει η αυτοδιοίκηση.

Γιατί ένας ένας δήμαρχος μόνος του θα γίνει μια χαψιά των δανειστών. Και μη μου πει ο μέγας. αναλυτής Συμεών ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό, διότι ως ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, είμαι σίγουρος ΟΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ, Η ΚΛΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΓΚΙΑ - ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ".

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου