Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΗ - ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ



ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ
ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ

Σου έχω πράγμα σήμερα. Πολύ πράγμα.

Από πού να αρχίσω όμως;

Από το πραξικόπημα, τον Σουλτάνο Ερντογάν  και τους οκτώ, τον εμπρησμό της ΔΥΟ Χολαργού ή τον Σουλτάνο του Χαλανδρίου και τους χειρισμούς του στο ΤΑΙΠΕΔ;

Θα αρχίσω από τα γρήγορα, αυτά που  λίγα λόγια αρκούν ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ από ΠΟΛΥ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Ο σμπίρος μου λέει ότι ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ Δ.Ψ. ενημερώθηκε για επικείμενο χτύπημα στο κτίριο που στεγάζει ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ και το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ της ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, μια βδομάδα πριν.

 ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΑΣ!

Και ότι το χτύπημα ήταν προειδοποιητικό, γι’ αυτό και δεν έγινε το κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού παρανάλωμα, λέει ο σμπίρος μας.

Και λέει και  κάτι  ακόμα ο σμπίρος μας που βεβαίως το γράφουμε με κάθε επιφύλαξη αφού εδώ δεν παριστάνουμε την ΠΥΘΙΑ και ο σμπίρος μας είναι καλός σμπίρος αλλά δεν σημαίνει ότι μια πληροφορία για το μέλλον θα επιβεβαιωθεί οπωσδήποτε.

Άλλωστε γι’ αυτό επιλέγουμε να την δημοσιοποιήσουμε. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ. Για να προσέχουν οι φύλακες λίγο παραπάνω.

Λοιπόν: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και το κτίριο της δικής μας ΔΟΥ  στον σχεδιασμό.
Κλοπή φακέλων στο ΣΔΟΕ, φωτιά στον Χολαργό …… το σήριαλ θα συνεχιστεί και με άλλο επεισόδιο; 

ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ …. ΣΤΕΝΑ. ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ.

Ας αλλάξουμε θέμα ώστε να προσθέσω και εγώ τις επιπόλαιες μπούρδες μου, στις σοφίες όσων ομιλούν δια το θέμα του πραξικοπήματος εις την γείτονα και τους οκτώ Τούρκους καραβανάδες ως …. μεγάλοι ειδικοί.


Πάντως ένα είναι σίγουρο: Και μεταξύ των ειδικών οι απόψεις είναι σαν τις οπισθιοοπές (κωλοτρυπίδες ρε συ, αλλά την είδα κόρη ναυάρχου), όπως έλεγε και ο ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ – ο μεγάλος τιμονιέρης (σαν τον Συμεών Πασά, ένα πράγμα).


«Ήταν κανονικό πραξηκόπημα», «Όχι ήταν μαϊμού πραξικόπημα», το έστησε – δεν το έστησε. 

Το έστησε ο Γκιουλέν (ακραίος ισλαμιστής), όχι ήταν το ΚΕΜΑΛΙΚΟ βαθύ κράτος …

Πιασ’ τα΄αυγό και κούρευτο δηλαδή. Περίμενε από τους ειδικούς να φωτιστείς.

Και με αυτά τα πιλάφια που πήγαν στην Αλεξανδρούπολη και μας ανακάτεψαν, μας έβαλαν στην μέση των πυρών μεταξύ κεμαλοφασιστών και ισλαμοφασιτών τι θα κάνουμε τώρα;
Να τους δώκουμε ή να μην τους δώκουμε;

Πάλι καλά δηλαδή που ο Πάνος έδωσε πίσω και το ελικοπτεράκι.
Γιατί ικανός ήταν να ντυθεί – πώς του λένε αυτούς του Τούκους στρατόκαβλους – μπορντομπερελής, να πάρει μαζί και τον Μπέλτσο και να κάνει μια βόλτα με το τούρκικο ελικόπτερο στα Ίμια, να κατέβει για να σηκωθεί από κάποιον που φοράει Τούρκικη στολή και κατέβηκε από Τουρκικό ελικόπτερο η Γαλανόλευκη Σημαία Ελληνική στα Ιμία. 
Του το είχα, να το κάνει. Καλά που το πήραν το ρημάδι και μου έφυγε το άγχος.

Πάντως σε αυτή τη χώρα της χαράς για το θέμα της έκδοσης των οκτώ πρώτος μίλησε εκείνος που έπρεπε να μιλήσει τελευταίος! Ο ΒΙΤΣΑΣ!
Το υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. Δηλαδή, τι ....
Και ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Δηλαδή αυτό δεν υπάρχει δηλαδή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! Είμεθα «for the festivals” (σαν τον Συμεών Πασά και τις χορηγίες του φεστιβάλ του, ένα πράγμα).

Δεξιοί τε και αριστεροί (μπαίνοντας) δεν μπορούμε να παραμείνουμε σοβαροί και με κοινή γραμμή σε ένα θέμα ούτε για μια βδομάδα.

Ακόμα και σε ένα τέτοιο θέμα.

Τουλάχιστον μέχρι οι ειδικοί (πανάθεμά τους), η ΕΥΠ, το Υπουργείο Εξωτερικών,  ο Πάνος με τον επιτελάρχη του τον Μπέλτσο  (που θα συλλάμβανε την Μέρκελ) – ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ (πανάθεμά το), συγκεντρώσει το απαιτούμενο πληροφοριακό υλικό για να αξιολογηθεί σωστά (λέμε τώρα) η κατάσταση.

Τουλάχιστον μέχρι οι ΔΙΚΑΙΟΡΟΙ και αι  ανεξάρτηται - θέλω να το σημειώσεις ιδιαίτερα αυτό - δικαστικαί αρχαί τα βάλουν κάτω νομικά να δούμε τι παίζει, ε μην μιλάς μωρέ Ελληναρά κομματόσκυλο να τα βάλεις με το άλλο κομματόσκυλο και να αρχίσετε τον σκυλοκαβγά. Θα μιλήσεις σε δέκα- είκοσι μέρες. Τσακώνεστε σε ένα μήνα, δεν έγινε και τίποτα.

Σπεύδουν όλοι να πάρουν θέση με ποιο στρατόπεδο Τούρκων φασιστών είναι ….
Φοβερά πράγματα.
Δεν υπάρχει ελπίς κύριοι, δεν υπάρχει σωτηρία.

Το θέμα των οκτώ που σου λέει ο «ειδικός» (πανάθεμά τον) είναι θέμα ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  και δεν πρέπει να γίνει  διμερές Ελληνοτουρκικό ζήτημα, σου λέei ο ειδικός περισπούδαστα.
Να μην γίνει διμερές Ελληνοτουρκικό αλλά  ΕΓΙΝΕ  ήδη διμερές Τσιπρομητσοτακικό, ΣΥΡΙΖΟΝΔικό.

Και από πίσω οι ΝΕΟΠΑΣΟκοι που δίνουν εξετάσεις στην επερχόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου μπας και τους δώκει κανένα υπουργειάκι.
Και φωνάζουν πιο δυνατά μην τυχόν και εκδοθούν οι οκτώ πραξηκοπιματίες, δηλαδή ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, να την κατηγορήσουν αν αποφασιστεί αρμοδίως η έκδοση.

Ποιοι τώρα; Αυτοί ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ - φάλτσοι - ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, που έδωσαν στεγνά τον ηγέτη ενός ολόκληρου λαού με τον οποίο οι Έλληνες έχουμε μακροχρόνιους δεσμούς τον ΑΜΠΤΟΥΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ.

Και τώρα κόβονται για τους τούρκους καραβανάδες και τα δημοκρατικά τους δικαιώματα.

Δεν το βουλώνετε και λίγο. ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, να μην τα θυμόμαστε και στεναχωριόμαστε .... και σας βρίζουμε για να ξεθυμαίνουμε.

(Και θα καταψηφίσουν και την απλή αναλογική γιατί τους είπε ο Κυριάκος να μην το κάνουνε γιατί μετά δεν έχει κοκό. Στα ίσα τους απείλησε δημόσια, έ– άσχετο) (Α ρε Φώφη, αφού το βλέπεις το άτοπο, το βλέπεις που σε πάνε. Στα είπε και ο άλλος αλλά εσύ .....)

Άρχισε λοιπόν ο πόλεμος των υπέρ και κατά της έκδοσης.
Πάλι δύο στρατόπεδα οι Έλληνες σε ένα θέμα που –πάει στο διάλο δηλαδή – φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν, δεν θεωρώ δηλαδή ότι είναι μεγάλη μου εξυπνάδα ότι εγώ το καταλαβαίνω -  θέλει ΛΕΠΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ και εμπλέκεται με δεκάδες θέματα.

Ε άστο να πάει στο διάλο, μην το βάζεις στο τραπέζι της κομματικής αντιπαράθεσης ρε συ δεξιέ (όπως σε βλέπω), ούτε εσύ ρε αριστερέ (όπως έρχεσαι).

Ε πάει στο διάλο δηλαδή υπάρχει και το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Η Διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή
καθενός χαμογελάει, "πάρ' το", λέγοντας, "και συ".

Κειο το σκήπτρο που σας δείχνει έχει αλήθεια ωραία θωριά·
μην το πιάστε, γιατί ρίχνει εισέ δάκρυα θλιβερά.

Από στόμα οπού φθονάει, παλληκάρια, ας μην πωθεί,
πως το χέρι σας κτυπάει του αδελφού την κεφαλή

Άντε να πιάσουμε τα δικά μας, εδώ γιατί έχουμε πολύ πράγμα.

(συνεχίζεται με τοπικού - Χαλανδρογερμανοταιπεδικό ενδιαφέρον και τα έργα του Σουλτάνου του Χαλά Ντερέ Συμεών. Έχω πληροφορίες, έχω πληροφορίες .....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου