Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ M.I.T.



Η ψηφοφορία στο Climat Colab του Μ.Ι.Τ. ανάμεσα στους 4 φιναλίστ με τις πιο "προχωρημένες" ιδέες για την ενεργειακή εξοικονόμηση συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την ΚΥΡΙΑΚΗ.

Η ελληνική πρόταση, του Χρήστου Δρογγίτη, για τον ρομποτικούς ηλιακούς ενεργειακούς συλλεκτήρες που έφτασε στο τελικό, δίνει σκληρή μάχη για την πρώτη θέση στην διαδικτυακή ψηφοφορία που θα κρίνει τον τελικό νικητή.

ΕΣΥ αναγνώστη της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, εσύ Χαλανδραίε συνδημότη του εφευρέτη Χρήστου, εσύ συμπατριώτη του  Ζακυνθινέ, εσύ Συνέλληνα Ελλαδίτη, εσύ από την Κύπρο, εσύ πατριώρτη από όλο τον κόσμο, από προχτές που κάναμε την ανάρτηση για το θέμα έκανες την υπόθεση της νίκης της ελληνικής πρότασης ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.

Η ελληνική πρόταση προχτές - 5 μέρες πριν λήξει η ψηφοφορία στο M.I..T. ήταν στην τέταρτη θέση με 50 ψηφους.

Όταν ΕΣΥ αναγνώστη της ΠΛΑΤΕΙΑΣ πήρες την υπόθεση στα χέρια σου, κατάφερες η πρότασή Δρογγίτη να περάσει στην δεύτερη θέση και να δίνει πλέον σκληρή μάχη για την πρωτιά.

Η ανταπόκρισή σου στο κάλεσμά μας είναι ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΉ.
Η δύναμη της αλληλεγγύης των Ελλήνων , η δύναμη της παρέας θα τα καταφέρουν.

Οι κοινοποιήσεις που έγιναν ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ αναγνώστη μου, στην ανάρτηση από το facebook και το twitter  έχουν γίνει η αιτία η ΠΛΑΤΕΙΑ να έχει ξεχειλίσει από επισκέψεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Έλληνες από Ευρωπαϊκές χώρες, από την Αργεντινή - από όλο τον κόσμο, έχουν κάνει την συγκεκριμένη ανάρτηση το ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ VIRAL της Πλατείας αφού θα υπερβεί τις 15.000 αναγνώσεις (ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ).
Η συγκεκριμένη ανάρτηση ενός μικρού τοπικού site.

Η μάχη στο Μ.Ι.Τ.  κορυφώνεται μέχρι την Κυριακή.

Είναι φανερό ότι οι ανταγωνιστές της ελληνικής πρότασης, βλέποντας την ελληνική κινητοποίηση προσπαθούν να απαντήσουν με αντίστοιχες κινητοποιήσεις στις χώρες τους.

ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ - ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ -  ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ και η ελληνική πρόταση ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

Ξανακοινοποιήστε καλώντας τους διαδικτυακούς σας φίλους μέχρι την Κυριακή στις 31/07/2016 - ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - να στηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε την ελληνική πρόταση με την ψήφο μας στο www.zestospiti.gr (είναι "δική μας - gr - διεύθυνση που δημιουργήθηκε για να είναι εύκολα αποτυπώσιμη στους Έλληνες, αλλά όπως θα δείτε οδηγεί στην σελίδα του διαγωνισμού του ΜΙΤ)
 
Πατώντας το εικονίδιο
Vote for proposal
Και κάνοντας log in μεσω facebook ή gmail ή register με εγγραφή στο σχετικό εικονίδιο.
ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ στα social media για να βοηθήσουμε τον Χρήστο.
Μένουν μόνο 2 μέρες. 
 
ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΟΓΓΙΤΗΣ και Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΥΛΕΑΣ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.
ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ - ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΟΥΝ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου