Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ πρ. ΔΗΜΟΤΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΡΙΒΑ ΣΕ ΠΟΣΤ ΤOΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΟ FB - ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ


Στοο ποστ του δημάρχου Συμεών (του Α) το οποίο ενημέρωνε για το έργο της περιφέρειας στον κοινόχρηστο στο ΠΑΤΗΜΑ 1 και τελείωνε με τα γνωστά περί είκοσι χαμένων ετών πριν ο Συμεών ο πρώτος γίνει δήμαρχος, (αναφερθήκαμε στο θέμα χθες το πρωί) παρενέβη και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος περιφεριεκαός σύμβουλος Κώστας Δρίβας

 Δρίβας Κωνσταντίνος Κύριε Δήμαρχε αδικείται τον εαυτό σας με αυτά τα επικοινωνιακά τρικ.
Πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους γιατί η απόφαση για αυτό το έργο ήταν ομόφωνη και για το καλό των Χαλανδρίου.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση είπε ΝΑΙ στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για την κατασκευή της Πλατείας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.
Αυτός είναι και ο ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου να προσπαθεί και να παίρνει αποφάσεις ομόφωνες για το καλό των Δημοτών.


Η συζήτηση που έγινε στο ποστ του Συμεών του Α, έχει δύο highlights - post, που όμως δεν είναι από δημόσια πρόσωπα και δεν μπορούμε να τα ανεβάσουμε χωρίς την άδειά τους αλλά θα αναφερθούμε ... ρεπορταζιακά:

Το ΠΡΩΤΟ, ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΟ:

- "Δήμαρχε το ΤΑΙΠΕΔ θα την πάρει (την πλατεία στο Πάτημα εννοεί) μετά που θα είναι έτοιμη ή την έχει πάρει από τώρα?"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ Α:  "Κανένα ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορεί να την πάρει. Αντίθετα μάλλον ο δήμος θα πάρει κάτι από το ΤΑΙΠΕΔ..."

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Θα την πάρει και θα την ξαναγοράσει μετά ο δήμος, "κατόπιν προσωπικών ενέργειών" του Συμεών, μην αγχώνεστε! 

Το δεύτερο highligt post είναι για πολλά γέλια:

Οπαδός του Συμεών την βγαίνει - και καλά - στον Δρίβα και λιβανίζει τον Συμεών.
"ΔΥΝΑΤΑ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΕ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΜΑΣ" και άλλα τέτοια σάλια - μίξες (διορισμό θα περιμένει, δεν εξηγείται αλλιώς),  ενώ αναφέρετε ΚΑΙ στα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια, γιατί ... ξέρει ο οπαδός!

Και  γράφει παρακάτω ο/η ΙΔΙΟΣ/Α οπαδός σχολιάζοντας άλλο ποστ που αναφέρεται στο ΠΑΤΗΜΑ 2, γεμάτος/η απορίας και θαυμασμό: " Είμαστε πολυ μεγαλος δημος τελικά... Έχουμε άπειρες γειτονιές!!! Πού ειναι το Πάτημα ΙΙ ;"

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 
Καταπάν είναι! 
Καταπάν! 

Eις το βουνό ψηλά εκεί ..... είναι εκκλησιά ερημική  ..... 

Άπειρες γειτονιές σου λέει! Ανακαλύπτονται ανεξερεύνητες εκτάσεις εις την πόλη επί Συμεών!

Πάντως όσοι ανακαλύψατε το Χαλάνδρι επί Συμεών μην το ψάχνετε το ΠΑΤΗΜΑ 2 προς την Αγιά Βαρβάρα και την λ. Κηφισίας.
Απ΄την άλλη μεριά του αχανούς δήμου, με τις άπειρες γειτονιές και τον ΥΠΕΡΦΟΒΕΡΟΤΕΡΑΣΤΙΟ δήμαρχό του, είναι .....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου