Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Φίλε Άγγελε

Σε σχέση με αυτά που έγραψες για την παρουσία ή όχι κυβερνητικών στην επιστροφή τον Ολυμπιονικών, θέλω να σχολιάσω λίγο κάποια από τα γραφόμενά σου. Ξέρεις ότι κι εγώ είμαι καλός γκρινιάρης, και με πιο τεκμηριωμένη γκρίνια από πολλούς.

Στη χώρα μας υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες να εξωτερικεύσει, όποιος το επιθυμεί, τη γκρίνια του και τη ζοχάδα του. Τι θέλεις και τα βάζεις με θέματα που δεν αξίζουν γκρίνια, αλλά δείχνουν μόνο την εσωτερική σου ανάγκη να υπερασπιστείς τους Συριζαίους και τέως Πασόκους;

Λες για τον Υποφάντη, δημοσιογράφος υπηρεσίας είναι μωρέ, όλα τα ρετάλια έχουν μείνει στο ΣΚΑΪ τώρα Αυγουστιάτικα. Μπερδεμένα τα έλεγε, όντως, γιατί δεν πήγε το υπουργικό συμβούλιο να υποδεχτεί τον Γιαννιώτη κλπ.

Κοίτα να δεις, από τη στιγμή που πήγε ο λιγούρης ο Κουρουπλής να υποδεχτεί την κοπέλα που πήρε μετάλλιο στο μπιστολίδι, πρέπει να πάνε και στους υποδέλοιπους. Τι είναι; Β’ κατηγορίας; Βέβαια κανονικά, δεν χρειάζεται να υποδεχτούν κανένα στο αεροδρόμιο, μιας και η πολιτεία δεν έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτούς, αλλά τρέχουν να βγάλουν μια φωτογραφία με τον νικητή για δική τους ρεκλάμα. Μέχρι και ο «έμεινα άγαλμα» ΠτΔ μη χάσει, τους έστειλε λέει τηλεγράφημα. Χέστηκαν οι Ολυμπιονίκες. Τριτοκοσμικά πράγματα, σε ποια πολιτισμένη Δυτική χώρα υποδέχονται έτσι τους νικητές των αγώνων; Μόνο εκεί που υποδέχονται το Άγιο φως με τιμές αρχηγού κράτους.

Καταλαβαίνω ότι έχεις κάτι με όποιο δημοσιογράφο, τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Πρετεντέρη, τον Πορτοσάλτε και λοιπούς. Εσύ μπορείς να γελάς με αυτούς, το «κακό» είναι ότι έχουν επιχειρήματα και οι υπόλοιποι Έλληνες κλαίνε και πονάνε με αυτά που κάνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Βάλε Αρβανίτη, Φίλη, Στο κόκκινο, ΑΥΓΗ, Αθηναϊκό πρακτορείο, έχει πράμα να σου αρέσει και να το ευχαριστιέσαι. Τι καλά που πάμε, πλεονάσματα, απασχόληση, παιδεία…
Να βάζεις στο βίντεο την Αυλωνίτου να το ευχαριστιέσαι.

Από ευκαιρίες για γελάκια και ειρωνεία, οι δικοί σου οι κυβερνητικοί, ο Αλλάχ να είναι καλά, τις δίνουν κάθε μέρα, κάθε ώρα, σε κάθε τους ενέργεια, κουβέντα, ή σχόλιο. Δηλαδή να κριτικάρεις τον Υποφάντη και όχι τον Φίλη, στον λογικό κόσμο ακούγεται περίεργο. Στο κάτω – κάτω, ο ένας είναι μισθοσυντήρητος δημοσιογράφος, ό άλλος είναι «κυβερνητικό στέλεχος» τρομάρα του. Τουλάχιστον σαν τον Καρανίκα επίπεδο.

Λες ότι ο Κουρουπλής, ο Σπίρτζης, ο Πολλάκης, η κυρά – Τασία κι ο άντρας της, ο Σκουρλέτης, ο κυρ Αλέκος, ο Παππάς, με βάση το Σύνταγμα και μετά από εκλογές κυβερνάνε. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν για τον Ρούσσο, τον Γκάκα, τον Γερολυμάτο κλπ. Γιατί αυτούς τους καταχεριάζεις ενώ καίγεσαι μη σου θίξουνε τους Συριζαίους; Κάπου εδώ ξέφυγες πολύ.

Και για να εξηγήσω λίγο τα δικά μου πολιτικά γούστα. ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ότι νάναι. Αρκεί να ξεκουμπιστούν μια ώρα αρχύτερα οι παλαβοί που μας κυβερνάνε.

Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου