Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ AΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΩΣ "ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ" ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΕΜΑΤΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΑΝΕΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΕΜΑΤΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ - ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ!

ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ - ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΩΝΙΑ - ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.

Αλλά για κάποιους ακραίους απερίσκεπτα οικολογούντες και καργαριστερούς ιδεοληπτικούς (αν όχι στημένους) έπρεπε να μην γίνει ο παιδικός σταθμός, για "να μείνει το ακίνητο αδόμητο, να ενισχυθεί το πράσινο - στην ρεματιά -  και να μην κοπεί το ένα δέντρο"

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ;

Ε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΡΓΑ ΤΟΤΕΝΕΣ ....

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ!



ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ.

ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΗ, ΙΔΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ, με κοιλιά κια καράφλα ή λευκά μαλλιά όσων οι τρίχες προτίμησαν την ατίμωση από τον θάνατο.

ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ...

ΟΙ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ (αλλά τους βοήθαγαν να διατηρούν ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ - κάτι περίεργα πράγματα όμως ....)

 ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΝΟΥΝ ΟΤΙ "ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ" ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Ουδέποτε αφισβητήσαμε εμείς-τότενες πανίσχυρη Νεολαία ΠΑΣΟΚ - τις προθέσεις τους όταν έδιναν τις μάχες τους και μας την έπεφταν ως "τσιράκια" του συστήματος ....

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ της .... (άντε μην το γράψω).

Δεν τους κάναμε δίκες προθέσεων ποτέ ενώ θα μπορούσαμε. 

Ας πούμε  γιατί να μην αναρωτηθεί κανείς "δεν θέλατε να κτιστεί ο παιδικός σταθμός γιατί παζετε το παιχνίδι ιδιωτικών συμφερόντων επ΄αμοιβή - χρηματική ή άλλη";
ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ.
 Εμείς γιατί να είμαστε "σοβαροί" με αυτούς λοιπόν, (όπου σοβαροί σημαίνει γινόμαστε συνένοχοί τους).

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΠΟΤΕ (κάνουμε και εμείς βεβαίως λάθη στις εκτιμήσεις μας και μάλιστα πολλά, εμείς δεν έχουμε το αλάθητο, έτσι και αλλιώς, δεν το χρειαζόμαστε όπως δεν χρειαζόμαστε την παραλυτική, καούγκαλη "συνέπεια". Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ και τα λάθη κινητήρας προόδου).

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΤΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ και εκτιμώντας το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που καταγράφεται - δεν το λέει ο Νταβίας - στο σώμα της πόλης ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - τελικά τα συμφέροντα ΠΟΙΟΥ εξυπηρέτησαν οι "αγώνες τους".

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΞΑΝΑΛΕΩ!

Σήμερα με ποιον είναι κολλητοί;;;
Ποιοι τους "έσπρωξαν" να γίνουν διοίκηση και μας πολεμούν εμάς, λυσσαλέα από τότε;;

ΤΥΧΑΙΟ;

Μπορεί! Το πιθανότερο! Αλλά μπορεί και όχι!

Έτσι και αλλιώς ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΩ όπως μου υπέδειξε ο Συμεών! 
Δεν κάνω δίκη!

Πάντως το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των "αγώνων" τους για τους οποίους μας κουνιούνται,  ενάντια στην ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ που θα έφερνε ο παιδικός σταθμός καταγράφεται πλέον - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΥΤΟ:

ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΑΙ ΠΛΕΟΝ!



Αν δεν μας είχε σώσει η καργαριστερά εκεί μπορεί να ήταν και παιδικός σταθμός για την Τούφα.

Πώς το λένε τα πιτσιρίκια;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ!

ΥΓ: ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ .... ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου