Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

3 Σεπτέμβρη στο Χαλάνδρι που πληρώνει .... ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!



Καλημέρα.

Τις ευχές μας σε όσους νιώθουν ότι σήμερα είναι μια ιστορική επέτειος που αξίζει να την μνημονεύει κανείς.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
Επίκαιρα ζητούμενα.

Εχθές Παρασκευή αργά το βράδυ επέστρεψα από μια πολύ σύντομη, σχετικά απρογραμμάτιστη απόδραση που ξεκίνησε την Τρίτη.

Οι αναρτήσεις της Πλατείας την εβδομάδα που πέρασε ήταν προγραμματισμένες από την Δευτέρα ή έγιναν από το τηλέφωνο, οπότε χάθηκε για εμάς η εβδομαδιαία επικαιρότητα από τον δήμο κιι βέβαια χρωστάμε το ρεπορτάζ από το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης.

Και αυτή η επικαιρότητα είχε τρία πολύ μεγάλα θέματα για σχολιασμό και ενημέρωσή σου.

Χωρίς την ΠΛΑΤΕΙΑ κανείς - επιχορηγούμενος ή όχι - δεν έγραψε λέξη γι΄αυτά.
Παρά μόνο την άποψη του δήμου και μόνο για ένα εξ αυτών. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
Να μιλάει μόνο η ΕΞΟΥΣΙΑ και να θάβεται η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που την ελέγχει. Όχι η αντιπολίτευση του Κουράση, αυτή δεν είναι αντιπολίτευση, αυτή είναι συμπολίτευση και αυτό το καταλαβαίνουν πλέον όλοι.

Το σύστημα, με τα τοπικά συστεμικά δημοσιογραφικά  τσιράκια του δεν θέλει να ξέρεις τι κάνουν οι εντολοδόχοι του στον δήμο. Τι υπηρετούν.

Τα τρία θέματα για τα οποία δεν ενημερώθηκες από κανέναν, επειδή απλά τρεις μέρες έπρεπε να υπολειτουργήσουμε εμείς, γιατί ο ακατανόμαστος έλειψε:

- Προσφυγή του Γ. Θωμά και πρωτοβάθμια απόρριψή της από την εκτελούσα χρέη ΓΓ Περιφέρειας Αττικής ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ και νέα προσφυγή του Γιώργου στην επιτροπή του άρθρου 152.

- Σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου χωρίς να υπάρχει στην ημερήσια διάταξη θέμα συζήτησης για την απώλεια του Νίκου Κεχαγιόγλου. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!
Παρ΄ επιπτόντος έγινε η "τιμητική" συζήτηση - εκτάκτως και εκτός ημερησίας διάταξης - για την προσφορά του στο Χαλάνδρι από τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ και χωρίς καν την έκδοση ψηφίσματος.

- ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΜΑ: Η ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙ ή ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ
 . 
Θέλω να απολογηθώ σε σένα συνδημότη μου, όχι ως δημοσιογράφος γιατί θα ενημερωθείς με μερικές μέρες καθυστέρηση,  - εδώ οι άλλοι δημοσιογράφοι ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ παρά μόνο για τις μεταγραφές της ομαδάρας για το Χαλάνδρι - αλλά ως δημοτικός σύμβουλος για την απουσία μου από ΑΥΤΟ το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης αλλά δεν γινόταν αλλιώς, υπάρχουν και προσωπικές - οικογενειακές υποχρεώσεις που μερικές φορές είναι ανυπέρβλητες.

Ένα δημοικό συμβούλιο που ολοκλήρωσε το ΕΓΚΛΗΜΑ του ΣΥΜΕΩΝ, έριξε τις μάσκες και το μετέτρεψε σε ΕΓΚΛΗΜΑ ολόκληρης της ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  - ολόκληρης της ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ στο Χαλάνδρι -  της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ 4 (φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα και άλλη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΟΡΘΙΑ,  κανονική, αφού υπάρχει ο Κομπότης και όσοι εκφράζονται από όσα γράφει) Κουράσης  και Λαδόπουλοι διαμόρφωσαν την αναγκαία πλειοψηφία για να λάβει μέρος ο δήμος Χαλανδρίου - με τα λεφτά από την υπερφορολόγησή σου - στην ηλεκτρονική δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ για την μίσθωση και την αγορά των ΧΕΥ της Αττικής Οδού που είναι στο Χαλάνδρι.

 Βεβαίως ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ο Χαλανδραίος θα ενημερωθεί σε βάθος για αυτή την - αρνητικά  ιστορική - ανιστόρητη  και ντροπιαστική για την αυτοδιοίκηση, απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ,  της Κουρασικής Αριστεράς με τους συνοδοιπόρους - μέντορές της, τις παρατάξεις Κουράση και  Λαδόποουλου.
Της ανίερης συμμαχίας του ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ στο Χαλάνδρι.

Του πιο ακραίου ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα στην χώρα και αυτό όποιος νομίζει ότι είναι υπερβολή να μου υποδείξει πού, σε ποιον δήμο έχει γίνει κάτι αντίστοιχο.

Θα ενημερωθείς για την στάση των εκπροσώπων σου, των εκλεκτών σου σε αυτή. Τι είπαν, τι ψήφισαν, ποιοι κωλοτούμπιασαν από όσα είχαν πράξει σε προηγούμενες συνεδριάσεις.

ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΙΓΓΕΛΙΑ, όπως τους πρέπει.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ - μία μία - στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ για να μείνουν εκεί, να τους δοξάζεις αν είσαι ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ή να τους θυμάσαι στις επόμενες δημοτικές εκλογές αν δεν είσαι ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ή ΗΛΙΘΙΟΣ.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ότι ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΘΑ  ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ στους Γερμανούς.

Γιατί αυτό σημαίνει να δώσεις χρήματα στο ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή στους δανειστές, για να χρησιμοποιήσεις την ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ για ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΚΟΠΟ!

Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες.

Τα κόμματα κι τα κεντρικά πολιτικά στελέχη της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και του "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" που στήριξαν την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις δημοτικές εκλογές   - ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, όχι μόνο ο κυβερνητικός πλέον ΣΥΡΙΖΑ που λέγεται ότι υπαγόρευσε αυτή την επιλογή στον Συμεών - αλλά και  η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ , οι επίδοξοι συνεχιστές του (υποτιθέμενου;) αντιμνημονιακού αγώνα Κωνσταντοπούλου, Μητρόπουλος κλπ - ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ για αυτή την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Χαλανδρίου.

ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙΝΟΙ!
Δια των πολιτικών εκπροσώπων τους στο Χαλάνδρι έχει ληφθεί !

Κανείς δεν θα δικαιούται δια να ομιλεί και να παριστάνει την "ΑΡΙΣΤΕΡΑ¨ ή τον ΕΘΝΙΚΟΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΚΟ, αν δεν ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ και πάρει ουσιαστικές αποστάσεις από τα στελέχη  που την ενέκριναν.

Τι θα μας πει τώρα δηλαδή ο Καλομοίρης;
Ότι οι "δανειστές" επιβάλλουν να κοπούν τα προνόμια των επαγγελματιών συνδικαλιστών και εμείς πρέπει να κινητοποιηθούμε για να στηρίξουμε τα δικαιώματά τους να ..... "αντιστέκονται";

Όσοι χρεώνονται πολιτικά αυτή την απόφαση δια των εκπροσώπων τους και σιωπήσουν,  είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όσο υπεύθυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική του κωλοτούμπα και την υλοποίηση του μνημονίου.

ΤΟ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΕΛΟΣ!

 Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου