Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

58 ΕΙΔΗ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΗ - ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟI (ή ΛΑΜΠΕΡΟΙ)

Φυλές εξωγίηνων. Πρώτος από αριστερά ΛΑΜΠΕΡΟΣ και ΚΑΡΑΦΛΟΣ
Όπως διαβάζω σε έγκυρα, μεγάλα ειδησιογραφικά sites 58 είδη εξωγίηνων επισκέπτονται τακτικά την γη ή έχουν κάνει μυστικές βάσεις στον πλανήτη ή ακόμα ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, έχοντας μεταμφιεστεί σε ανθρώπους.

Για αναλυτικές  πληροφορίες ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 58 είδη των ΟΥΦΟ που κάνουν βόλτες στην γη κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Τα 58 είδη εξωγήινων που "επισκέπτονται" την Γη σύμφωνα με το Disclosure Project.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Χαλάνδρι όμως έχει η φυλή των ΦΩΤΕΙΝΩΝ (ή ΛΑΜΠΕΡΩΝ)

Οι μαρτυρίες γι αυτούς - σύμφωνα με το αναλυτικό άρθρο του pronews - ξεκινούν εκατοντάδες χρόνια πριν από τους Θιβετιανούς, τους Χριστιανούς, τους Ινδιάνους της Αμερικής  οι οποίοι αναφέρουν ότι συναντούν λαμπερά όντα σε απομονωμένους χώρους και ιερούς τόπους κατά τη διάρκεια θρησκευτικών τελετών. Βέβαια, υπάρχουν και πιο πρόσφατες αναφορές γι’ αυτούς από τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Philip K. Dick (Φίλιππος Qούτσος ελληνιστί)  που το 1978 περιέγραψε διάφορες συναντήσεις κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τεσσάρων ετών πριν από το θάνατό του το 1982.

Οι Φωτεινοί αναφέρονται σαν διάφανα πολυμορφικά όντα που ανάβουν από μέσα τους και δεν έχουν φύλο (με υ) είναι Α- ΦΥΛΟΙ! 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΛΙ .... (που λέγαμε παλιά στα αμφιθέατρα).

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΟΙ .........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου