Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ .... θα προσθέσω και εγώ την μαλακία μου σε τόσες που γράφτηκαν από χθες.

 

Δεν είναι ρατσιστής ο γονιός που ανησυχεί για το παιδί του.

Υπερβολικός, χαζομαμά ή χαζομπαμπάς, υπερπροστατευτικός σε βαθμό μαλακίας, πολλές φορές συμπλεγματικός που θέλει να παραστήσει την αυθεντία στους νεότερους και να κάνει τον υιό του "εικόνα και ομοίωσήν της μεγαλειώδους υπέρλαμπρης προσωπικότητάς του"  ....  ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ.

Σας θυμίζει κανέναν δικό σας γνωστό αυτός ο γονιός;  Μήπως είσαι εσύ ή εγώ;

ΑΛΛΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΘΕΛΕΙ ΔΟΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΠΡΟΘΕΣΗ! ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ...

Θα μου πεις "υφέρπων κοινωνικός ρατσισμός".
ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ (εθνικό σπορ).

Ρατσιστικό είναι όμως - κατά την δική μου μαλακισμένη σκέψη -  η εξουσία, που πρέπει να είναι πιο ψύχραιμη και ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΤΙΚΗ για τις συμπεριφορές στον πολίτη,  να παραδειγματίζει με την σοφία της και την σύνεσή της (σαν τον Ρούσσο ας πούμε ένα πράγμα) , η "οργανωμένη" πολιτεία,  οι ταγοί του τόπου, ο δήμος τους εκεί πάνω εν προκειμένω,  στον οποίο απευθύνεται ο ανησυχών γονιός - έστω και υπερβάλλοντας τις περισσότερες φορές - αντί ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να του ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι έχει κάνει ό,τι χρειάζεται για την  ασφάλεια και την υγεία στα σχολεία (καθαριότητα, εμβολιασμοί ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (Ελληνοπαίδων τε και προσφυγόπουλων), φύλαξη στα προαύλια, ψυχολιγική προετοιμασία των προσφυγόπουλων που "τα έχουν δει όλα" μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα και είναι ΛΟΓΙΚΑ σε ημιάγρια κατάσταση κλπ) για να τον καθυσηχάσει και να τον ΠΕΙΣΕΙ, να του λέει ότι είναι ρατσιστής επειδή ανησυχεί για το παιδί του ο γονιός.

Ή ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ αντί να λέει στους γονείς να μην ανησυχούν.

Η ΣΤΑΣΗ "ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ κατά την δική μου ταπεινή και ασήμαντη γνώμη.

Σίγουρη μέθοδος ώστε και αν υπάρχει κανένα φιδαύγουλο να εκκολαφθεί, μην πάει χαμένο. ΔΙΝΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Ρατσιστική επαναλαμβάνω κατά την δική μου βλακεία, είναι η ακραία και σχεδόν πάντα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ επίδειξη "αντιρατσιστικής ευαισθησίας" που στοχοποιεί τους γονείς που ανησυχούν για τα βλαστάρια τους (όπως όλοι μας για τα δικά μας).

Στοχοποίηση από τα κανάλια, τους διαγνοούμενους, τους δημοσιοκάφρους και τους επαγγελματίες "ευαίσθητους" αλληλέγγυους εθελοντές των ΜΚΟ με τα 2000 το μήνα αποζημίωση της ευαισθησίας τους.

Ρατσιστική είναι η πολιτική εκμετάλλευση τέτοιων θεμάτων με ακραία μικροπαραταξιακό τρόπο.

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ - άσπρα, μαύρα, κίτρινα - πρέπει να διασφαλιστούν στην ΕΛΛΑΔΑ που "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" συνθήκες κατάλληλες, ασφαλείς και υγιεινές.
Συνθήκες διαμονής, διατροφής, ένδυσης  ιατροφαρμακευτική κάλυψης, εκπαίδευσης ....

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.

Ο ΜΗ  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ  - για να αναδείξω ότι τα θέματα είναι παντού ΠΑΡΟΜΟΙΑ και ΣΥΝΑΦΗ -  ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Δεν ήταν ρατσιστές οι συνδημότες μας γονείς στο Κάτω Χαλάνδρι που φώναζαν και που θέλανε μερικοί να τους "κρεμάσουν ως φασίστες".

Τώρα που ξέρουν ότι γίνονται εμβολιασμοί από τον δήμο ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ;

Δεν είναι τρελοί οι πολίτες όταν ξεσηκώνονται. ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ (οι περισσότεροι, υπάρχουν και ρατσιστές που χαίρονται από αυτά).

ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, με την μαλακία που δέρνει ΟΛΟΥΣ τους γονείς για τα παιδιά τους.
Γονείς με τα αρνητικά τους, μαζί βέβαια και με τα .... λίγα καλά που κάνουν από την υπερβολίκή του αγωνία για τα παιδιά τους.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε αυτή τη χώρα μπορούμε ή να το λύσουμε ως πολιτισμό κράτος και οργανωμένη δυτική κοινωνία (καλά μη γελάς είπαμε σατυρική εφημερίδα είμαστε, πλάκα κάνουμε σε γενικές γραμμές) ή να την πέσουμε με BULLING ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ σε όσους τολμούν να μιλήσουν για το πρόβλημα, πιστεύοντας ότι έτσι θα μείνει αυτό για πάντα κάτω από το χαλί .

Mέχρι να γίνει η πρώτη στραβή σε ένα σχολείο και πλακωθoύν άσχημα κανένα ελληνάκι με κανένα προσφυγάκι, σπάσει κανέναν χέρι (για να μην το πάω μακρυά)  και μετά να κάνουμε εν χoρώ τους ευαίσθητους ΟΛΟΙΜΑΖΙ από την άλλη πάντα).

Η σκόνη κάτω από το χαλί να μένει ενώ παράλληλα θα ρίχνουμε και μερικές φοβερές, βαθύτατες πολιτικές αναλύσεις του στυλ "στο ρατσιστικό Ωραιόκαστρο στις τελευταίες εκλογές βγήκε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως άλλωστε σε όλη την Ελλάδα, να υπενθυμίσω αλλά το Ωραιόκαστρο πιάσαμε τώρα) άρα ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" που είναι πλειοψηφία στο Ωριαόκαστρο!

Γεια σου Γιάννη.
Κουκιά Σπέρνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου