Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕ



Τα επίσημα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, της συνεδρίασης της 31ης Δεκεμβρίου, της συνεδρίασης στην οποία αποφασίστηκε με εισήγηση του Συμεών να αγοραστεί και να μισθωθεί δημόσια γη, με δημόσιο χρήμα από το ΤΑΙΠΕΔ ανεβαίνουν σε λίγο στο Scribd.

Όπως θα δείτε ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΑ!

Σε πολλά σημεία υπάρχουν τμήματα της συζήτησης που δεν έχουν καταγραφεί.

Προφανώς τυχαία - χωρίς πρόθεση (υπογραμμίζω χαμογελαστός για να μην πάρει και άλλα λεφτά του δήμου ο κ. Τακόπουλος) λείπουν κομμάτια του Θωμά και του Ευσταθίου.

Πρέπει να είναι εντελώς τυχαίο και χωρίς πρόθεση να μην αποδοθεί πλήρως η αντίθετη άποψη.

Αυτά δεν γίνονται στο ναό του δημοκρατικού διαλόγου σε ανοικτές και ελεύθερες συζητήσεις που συντονίζει η Πρόεδρος (του προέδρου) λέω ξανά χαμογελαστός και με νόημα.

Αλλά όμως και χωρίς πρόθεση να έγινε το πετσόκομμα, λέω χαμογελαστός,  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ, που είναι ευθύνη του να τηρεί ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ και να καταγράφονται ΟΛΕΣ οι απόψεις που διατυπώνονται στο δημοτικό συμβούλιο.

Και να έχει το νου του για να είναι ανοικτό το μικρόφωνο του ομιλούντος σε συνενόηση με τον υπάλληλο της εταιρίας που πληρώνεται για να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, λέω υπερβαίνοντας τον τρόμο που μου έχει προκαλέσει η επικείμενη αγωγή.

Πάντως ακόμα και με μερικά τυχαία κενά είναι ενδιαφέροντα τα πρακτικά και να τα διαβάσετε.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΘΩΜΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΤΖΟΥΡΑ - έστω και με τρύπες - ίσως είναι οι καλύτερες απαντήσεις για όσα λένε περί "ψεμάτων" Νταβία στη νομική γνωμάτευση προς την οικονομική επιτροπή, με την οποία έλαβαν την απόφαση για να ασκηθεί αγωγή σε εκείνον που τόλμησε να τραβήξει την κουρτίνα, έστω και αν ήτνα λίγοι εκείνοι που ήθελαν να δουν από πίσω.

ΧΑΙΛΑΙΤ: 
Συμεών στον Ευσταθίου: ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ!

Και αυτός είναι προβοκάτορας; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου