Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΣΟΥ

Η υπομονή και η ανοχή στην συκοφαντική εκστρατεία εξαντλήθηκε.Ο κ Νταβίας και ο ιδιοκτήτης του Blog "στην πλατεία" θα δώσουν εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για τους αήθεις χαρακτηρισμούς και τα ανήκουστα ψεύδη που διαδίδουν καθημερινά.


Δρίβας Κωνσταντίνος
Δρίβας Κωνσταντίνος Περιμένουμε με αγωνία να διαβάσουμε που στηρίζετε τις απόψεις σας κσι ξεκινήσατε την δίωξη ενός δημοτικού συμβούλου αλλά και την δίωξη ενός μέσου μαζική ενημέρωσης.
Σίμος Ρούσσος
Σίμος Ρούσσος Μην αγωνιάτε τόσο κ Δρίβα.Αρκεί να παρακολουθήσετε τα δημοσιεύματα και θα δείτε που σταματά η κριτική,η αντιπαράθεση και η πολιτική διαφωνία και πού αρχίζει η συκοφαντική δυσφήμιση και μάλιστα κατ εξακολούθηση.Είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από αυτή την πρακτική.Όποιος νομίζει ότι μπορεί να συκοφαντεί με τέτοιο θρασύ τρόπο θα πληρώσει το τίμημα.Οι κραυγές περί διώξεων δεν μας αγγίζουν.
Δρίβας Κωνσταντίνος
Δρίβας Κωνσταντίνος Κύριε Ρούσο νομίζω ότι με την απόφαση που έλαβε η επιτροπή τα πράγματα θα μπούνε στην θέση τους εάν εσείς έχετε δίκιο τότε καλά κάνατε αλλά αν έχετε άδικο τότε εσείς προσωπικά θα γίνετε ρεζίλι.
Αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούνε οι Δημότες την καταλογιζόμενη ¨¨συκοφαντική δυσφήμιση΄΄ αλλά και το τίμημα αυτής
Δεν έχω καμία αγωνία απλώς πιστεύω στην πολιτική διαφωνία και στην άσκηση των καθηκόντων ενός η περισσοτέρων Δημοτικών συμβούλων.


Σίμος Ρούσσος
Σίμος Ρούσσος Αν νομίζετε ότι οι ύβρεις,η διάδοση ψευδολογιών και η συστηματική κατασυκοφάντηση ανθρώπων περιλαμβάνονται στην ασκηση καθηκόντων των δημοτικών συμβούλων,λυπάμαι.Εχουμε διαφορετική αντίληψη για το περιεχόμενο των καθηκόντων αυτών.Τα υπόλοιπα όπως σωστά είπατε θα τα βρεί η δικαιοσύνη...
Δρίβας Κωνσταντίνος
Δρίβας Κωνσταντίνος όπως είπα και παραπάνω εάν υπάρχουν ύβρεις,η διάδοση ψευδολογιών και η συστηματική κατασυκοφάντηση ανθρώπων΄΄΄ τότε θα θα αποδοθεί δικαιοσύνη.
Η αλήθεια πώντως είναι ότι σας έχει δυσκολέψει με τις παρεμβάσεις του και με την δημοσίευση των κειμένων του.
Αναρωτιέμαι όμως τη εννοεί ο συντάξας της εισήγησης με το λεκτικό
΄προσβάλλει βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του Δημάρχου καθώς και του πολιτικού χώρου που αυτός εκπροσωπεί΄΄
Το δικαστήριο θα οριοθετήσει τον πολιτικό χώρο που ανήκετε?
ΕΒΙΤΑ ΚΑΚΟΥΡΗ
ΕΒΙΤΑ ΚΑΚΟΥΡΗ Nα σας πω εγώ τι εννοεί. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του εφαρμοζουν με συνεπεια και μόχθο μια πολιτική που έχει επεξεργαστεί και υποστηρίξει εμπράκτως εδώ και πολλά χρόνια η παράταξη "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ". Οποιος πετάει λάσπη στο Δήμαρχο μας λασπώνει ολους. Και ολοι μαζι θα τον υποστηρίξουμε. Να μην έχετε καμία αμφιβολία γι αυτό.

Σίμος Ρούσσος
Σίμος Ρούσσος Τό μόνο που μας δυσκολεύει είναι η δική μας προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της πόλης.Ομως είναι απαράδεκτο αυτή η προσπάθεια να σπιλώνεται άδικα και συστηματικά από τέτοιες αντιλήψεις.Η πολιτική δράση οφείλει να αποδεσμευθεί από την συκοφαντία,την λασπολογία και τον κτρινισμό.Αλλιώς υπονομευει τον εαυτό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου