Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ) ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ .... ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ (ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!)

 

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

Προβλήματα στην εκδίκαση της υπόθεσης των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δημιουργεί το αμετάφραστο βούλευμα σε κατηγορούμενο σερβικής καταγωγής. Η δίκη διακόπηκε για τις 6 Οκτωβρίου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας υπέβαλε σήμερα ο συνήγορος του αλλοδαπού κατηγορούμενου, καθώς δεν έχει παραδοθεί στον εντολέα του, μεταφρασμένο στην «γλώσσα που κατανοεί» όπως ορίζει ο νόμος.


Σύμφωνα με την υπεράσπιση, το θέμα της μετάφρασης έχει τεθεί προ ενός έτους στην Εισαγγελία Εφετών, αλλά απορρίφθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όμως, μετά την απόφαση του δικαστηρίου της υπόθεσης SIEMENS για επ’ αόριστον αναβολή, το θέμα της μετάφρασης για τον Σέρβο κατηγορούμενο, τέθηκε από την Εισαγγελία Εφετών στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών.


Η επίμαχη μετάφραση για την υπόθεση του ΤΤ θα είναι έτοιμη μετά τον Ιανουάριο του 2017, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκαν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Θυμίζουμε ότι ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, καλούνται να λογοδοτήσουν συνολικά 35 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων, οι πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης, Κλεάνθης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Βίκτωρας Ρέστης, Δημήτρης Μπακατσέλος, το ζεύγος Κυριάκου Γριβέα και Αναστασίας Βάτσικα και η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου.

Οι βαριές κατηγορίες αφορούν στα αδικήματα της απιστίας και της απάτης, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Η δίκη αφορά δανειοδοτήσεις, στις οποίες είχε προβεί το ΤΤ την περίοδο 2008 έως και το 2010, οι οποίες φέρεται να ζημίωσαν την Τράπεζα, καθώς τα αρμόδια στελέχη της δεν είχαν μεριμνήσει ώστε να εξασφαλίζονται οι απαιτήσεις της.  http://www.efsyn.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
19-9-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου