Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ

 


Και όμως μετά από χρόοονια πολλάαααα που δεν κουνιόταν φύλλο, υπήρχε "ισορροπία" (sic) υπάρχει πλέον αλλαγή στην κορυφή του τοπικού ΠΑΣΟΚ, της Δημοτικής Οργάνωσης Χαλανδρίου.

(ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Δ. Ο. ΠΑΣΟΚ και κάνει εκλογές, μη νομίζεις και εγώ εντυπωσιάστηκα με την είδηση).

Νέος Γραμματέας λοιπόν εκλέχτηκε εχθές ο Γιάννης Διακάτος, γνωστός στους Χαλανδραίους από την δράση του στο γονεϊκό κίνημα - είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής του δήμου, εκπροσωπώντας την παράταξη του Γιώργου Θωμά και Αναπληρώτρια Γραμματέας εκλέχτηκε η Ρούλα Σαραντίδου.

Σιδεροκέφαλοι και ... τι να σας πώ, ο Άγιος Ανδρέας βοηθός σας .... εκεί που μπλέξατε γιατί είστε καλά παιδιά και οι δύο,
 (Ας μην σας γκαντεμιάσω σήμερα με τις προβλέψεις μου γα το πολιτικό μέλλον της οργάνωσής σας,  τώρα που ξεκινάτε με φόρα και βέβαια δεν φταίτε εσείς για το ....αμέτρητο χάος που παραλαμβάνετε)

Έχετε την βαθιά μας συμπόνια και συμπάθεια πάντος.

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν: 
Αναγνώστη μου, μου  δώσανε την είδηση για ανάρτηση, αλλά δεν ήξερα ποιος ήλιος παίζει τώρα στο κόμμα για να την συνοδέυσω, έχω χάσει την μπάλα με τις μεταλλάξεις τόσα χρόνια που είμαι αλλού, οπότε τους έβαλα και τους δύο για να πέσω μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου