Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΩΧ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ - ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

Καβγάς άναψε στη fb της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, στην ανοικτή σελίδα "ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ" υπό το έμβλημα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Δεν θα "εκμεταλλευτούμε" βέβαια τα ονόματα ανθρώπων που δεν ξέρουμε (χωρίς την άδειά τους) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ΄.
Εκείνοι όμως που έχουν ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ και είναι ΔΗΜΟΣΙΑ πρόσωπα και άρα οι απόψεις τους δεν προστατεύονται από την κριτική όταν διατυπώνονται  δημόσια και για δημόσια θέματα είναι άλλο θέμα.
Θα πάρουμε όμως "κόπυ πάστε" την διατύπωση και θα ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ την ανάρτηση αναδεικνύοντας μια  άποψη η οποία άλλωστε δεν θα είναι η πρώτηφορά για εμάς ώστε να κατηγορηθούμε για υποκλοπή ΤΗ.
 Η/Ο κάτιοχος του copywright ΒΕΒΑΙΩΣ, αν θέλει μας δίνει με ένα email την άδειά της/του και βάζουμε το όνομά του/τη εφόσον το επιθυμεί..
Το σχόλιο μας έστειλε φίλος που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του  (ΣΧΟΛΙΟ 1) 
Να τι αναρωτήθηκε λοιπόν η συντρόφισσά τους εκεί και προκάλεσε μια συνομιλία στην οποία παρενέβησαν o Συμεών ο Α', η νονά, ο του Πολιτισμού Σέργιος, ο  δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ευσταθίου, ο Διευθύνων της ΦΛΥΑ ΑΕ κ.ά.

Αλληλεγγύη σε ποιον;
Είσαι ο Δήμος Χαλανδρίου, και δίνεις 1.500€ σε συγκρότημα φίλου σου για να κάνει συναυλία, για να προσφέρουν οι δημότες τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο. 
Αλληλεγγύη σε ποιον είναι αυτό;
(Η προηγούμενη συναυλία "αλληλεγγύης" του ίδιου συγκροτήματος κόστισε 369€. Ανεβαίνει το κασέ)

ΣΧΟΛΙΟ 1: 1500-369=1131 ευρωπουλα, σε ποια τσέπη πήγαν???? Τους πήραν είδηση και οι αλληλέγγυοι, Η ακραία εκμετάλλευση και διασυρμός της αλληλεγγύης από τους πειναλέους.

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν: Να σας απαντήσω  εγώ που είμαι μούσκεμα και δεν φοβάμαι την βροχή σύντροφοι;
Αλληλεγγύη ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ (μη ρωτήσεις ποιο ίδρυμα, έτσι; ΠΛΑΤΕΙΑ διαβάζετε) δια το θεάρεστον, εκπαιδευτικό έργο που (δεν) προσφέρει εις την πόλη μας και τους δημότες της!
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ! 

Σκέψου ΠΟΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ αγοράζουν 1500 ευρώ μόνο και σύγκρινε με την αξία όσων μαζευτούν το βράδυ.

Και στα 1500 ευρώ μην ξεχνάς .... και τον ΗΧΟΛΗΠΤΗ με την πολύμηνη σύμβαση, έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου