Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΙΔΟΥ η προβλεπόμενη στο νέο Τεχνικό Πρόγραμμα "ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ" - δηλαδή πεζοδρόμηση της Σωκράτους για την επέκταση της Μπρούπολης των πεζοδρόμων του διαβόλου!!!!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ

Και ακολουθεί η εισήγηση για διαπλάτυνση πεζοδρομίων σε δρόμους του εσωτερικού οδικού δικτύου για κατάργηση θέσεων στάθμευσης στο κράσπεδο, όπως ακριβώς στάλθηκε στους δημοτικούς συμβούλους.

Με αναφορά στο επιστημονικό υπόβαθρό με το οποίο ΑΚΟΜΑ δουλεύουν! Την κυκλοφοριακή μελέτη Νέλλα που έγινε με δεδομένα και μετρήσεις του 2002 και εγκρίθηκε τελικά από το δημοτικό συμβούλιο το 2005.

Για το ότι έχει το τότε Χαλάνδρι σχέση - κυκλοφοριακά και πολεοδομικά - με την σημερινή μπαρούπολη μόνο ο μάστορας του βερμπαλισμού και της διαστρέβλωσης Γερολυμάτος μπορεί να το ισχυριστεί.

Τα ανεβάζουμε για να τα δείτε με τα μάτια σας και να ξέρετε τι θα σχολιάσουμε στην επόμενη ανάρτηση και να ακούσετε την συζήτηση στο ΔΣ.


«Λήψη Απόφασης για την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με προτεινόμενη διαπλάτυνση πεζοδρομίων στο πλαίσιο της καταγραφής περιοχών στο Δήμο Χαλανδρίου που φορτίζονται με μεγάλο ποσοστό παράνομης στάθμευσης »

Σχετικά: Α) Η υπ΄αριθμ. πρωτ. 359/2005 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έγκρισης μελέτης «Αστική Ανάπλαση και συνακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις’ του Μελετητή Γ. Νέλλα

Β) Συμπληρωματικό τεύχος «Καταγραφής περιοχών του Δήμου Χαλανδρίου που φορτίζονται με μεγάλο ποσοστό παράνομης στάθμευσης» του μελετητή Κ.Τριανταφύλλου (αρ.πρωτ.2955/7-10-2016)

Γ) Απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με αριθμό 154/2016,

Mε βάση το συμπληρωματικό τεύχος της μελέτης του Τοπογράφου Κων/νου Τριανταφύλλου, (ΑΠ.29555 /7-10-2016) προτείνεται:


1. Η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της οδού Σοφ.Βενιζέλου από την Αγίας Παρασκευής έως την οδό Παλαιολόγου

2. Η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της οδού Ομήρου-Ολυμπιονικών από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου έως την οδό Σοφ.Βενιζέλου

3. Η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της οδού Αριστοφάνους από την οδό Παλαιολόγου έως την οδό Καλλισπέρη

4. Η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της οδού Αριστοτέλους από τη Λ.Πεντέλης έως την οδό Παλαιολόγου

5. Η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της οδού Αριστείδου από την οδό Παλαιολόγου έως τη Λ.Πεντέλης

6. Η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της οδού Παπάγου από την οδό Ηρώδου Αττικού έως την οδό Φιλ.Λίτσα

Στο συνημμένο θεωρημένο από την Υπηρεσία μας, συμπληρωματικό τεύχος του μελετητή Κ.Τριανταφύλλου (Τεχνική έκθεση Καταγραφής περιοχών του Δήμου Χαλανδρίου που φορτίζονται με μεγάλο ποσοστό παράνομης στάθμευσης) εμφαίνεται ο τρόπος κυκλοφοριακής εξυπηρέτησης των οχημάτων στα σχετικά τμήματα του οδικού δικτύου.

Σημειώνεται ότι δε θα επηρεαστεί η κυκλοφορία των οχημάτων ενώ καταργείται ΜΟΝΟ παράνομη στάθμευση (άρα δε θα μειωθεί η ποσόστοση στην δυνατότητα στάθμευσης) όπως εμφαίνεται και στο επισυναπτόμενο τεύχος

Παρακαλούμε για τη λήψη σχετικής Απόφασης και τις περαιτέρω ενέργειές σας.

Συνημμένα

Α) Η υπ΄αριθμ. πρωτ. 359/2005 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έγκρισης μελέτης «Αστική Ανάπλαση και συνακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις’ του Μελετητή Γ.Νέλλα
Β) Συμπληρωματικό τεύχος «Καταγραφής περιοχών του Δήμου Χαλανδρίου που φορτίζονται με μεγάλο ποσοστό παράνομης στάθμευσης» του μελετητή Κ.Τριανταφύλλου (αρ.πρωτ.2955/7-10-2016)
Γ) Απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με αριθμό 154/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου