Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ομάδα μουσικοθεραπείας για ανθρώπους με στρες στο Χαλάνδρι

 Από τον Νοέμβριο 2016 ξεκινά ετήσια κλειστή ομάδα μουσικοθεραπείας για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με το στρες  στο Κέντρο Μουσικοθεραπείας ΗΧΩ στο Χαλάνδρι με τη Χριστίνα Καλλιώδη .

Αυτοσχεδιάζοντας με ήχους από το σώμα, τη φωνή μας και μουσικά όργανα, ακούγοντας μουσική (αλλά όχι όπως συνήθως!), η ομάδα γίνεται ο χώρος που μπορούμε να χαλαρώσουμε, να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, να ανακαλύψουμε νέους τρόπους συνύπαρξης με το στρες.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
FB @ChristinaKalliodiMusicTherapy

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

Η ομάδα θα αποτελείται από 5-8 άτομα και η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 90 λεπτά. Η συχνότητά  (μία ή δύο φορές το μήνα) και ο χρόνος διεξαγωγής θα αποφασιστούν μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους.

Για τις 4 πρώτες συναντήσεις η ομάδα θα παραμείνει ανοιχτή ώστε οι συμμετέχοντες  να έχουν μια πρώτη επαφή με τη μουσικοθεραπεία , να γνωρίσουν τα άλλα μέλη , να καταλάβουν αν τους ταιριάζει και  να αποφασίσουν εάν τελικά επιθυμούν να συμμετέχουν.Σε περίπτωση που ο ελάχιστος αριθμός ατόμων δεν συμπληρωθεί τα μέλη που ενδιαφέρονται, μπορούν να συνεχίσουν με ατομικές συνεδρίες ή μεμονωμένα εργαστήρια.

Για την ένταξη στην ομάδα απαιτείται δήλωση συμμετοχής και μια δωρεάν δοκιμαστική ατομική συνεδρία.
--------------
H Χριστίνα Καλλιώδη σπούδασε μουσική στην Ελλάδα και μουσικοθεραπεία  στην Αγγλία και τις ΗΠΑ.  Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, σεμινάρια και εργαστήρια σε σχέση με τη μουσικοθεραπεία και συναφείς επιστήμες στην Ελλάδα και τo εξωτερικό.
Εργάζεται ως μουσικοθεραπεύτρια στο ιδιωτικό της γραφείο και συνεργάζεται με δημόσιες και ιδιωτικές δομές παρέχοντας συνεδρίες, βιωματικά εργαστήρια και εκπαιδευτικές / ενημερωτικές παρουσιάσεις για τη μουσικοθεραπεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου