Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Πάλι στους δρόμους: Όλοι οι συνταξιούχοι στην Πλατεία Εθνικής αντίστασης, Πέμπτη, 3 ΝΟΕ, ώρα 10.00. Η ανατροπή της πολιτικής Σύριζα- ΑΝΕΛ μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο αν όλοι κατέβουμε στους δρόμους και συνεχίζουμε να κατεβαίνουμε. Σε αντίθετη περίπτωση ΄, ο Κατρούγκαλος ανερυθρίαστα θα δηλώνει κομμουνιστής. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Π.Ε.Σ.ΕΚ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ). ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com
Blog: syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

Αθήνα 29.10.2016

• Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, ώρα 10 π.μ, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, νέα κινητοποίηση συνταξιούχων
• Οι συνταξιουχικές οργανώσεις πραγματοποιούν συλλαλητήριο στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, για να διαμαρτυρηθούν για τις νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, για τις επιστολές Κατρούγκαλου, που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας, για τον επικείμενο επανυπολογισμό των κύριων συντάξεων και για να υπερασπισθούν τους κόπους μιας ζωής που θυσιάζονται στο βωμό των μνημονίων.
• Όλοι οι συνταξιούχοι στους δρόμους και στα συλλαλητήρια. Όσο είμαστε στην αναμονή, όσο περιμένουμε ότι η πολιτική αυτή θα καταρρεύσει μόνη της από την αγανάκτηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων, οι συντάξεις μας θα εξαϋλωθούν. Η κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ που δε δίσταζε να κόψει το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους θα καταφεύγει σε συνεχείς μειώσεις των συντάξεων, που προβλέπονται στο 3ο μνημόνιο και περνάνε κάθε χρόνο στους προϋπολογισμούς. Κανένας δεν πρέπει να έχει αυταπάτες.
Όλοι στο συλλαλητήριο

Για το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ
Ο πρόεδρος           Η Γ. Γραμματέας

Τάσος Σταυρόπουλος                   Ροζίτα Σουραή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου