Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΣΤ. ΝΤΑΒΙΑ: ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ

 

 Χτύπησε το τηλέφωνο και από την άλλη γραμμή ήταν δύο γυναίκες μαζί, που είχαν ενοχληθεί από όσα έχουν υποστηριχτεί από το τοπικό καθεστώς και τα τσιράκια του για ο θέμα της Ένωσης Κρητών και είχαν μιλήσει για να επιβεβαιώσει η μία από την άλλη ότι θυμούνται καλά.

- Αυτά που λέγονται είναι προσβλητικά για όλους μας, που τότε είμαστε στην Σχολική Επιτροπή που είχε την ευθύνη διαχείρισης του σχολικού συγκροτήματος, σύμφωνα με το Ν. 1566/85. Αφήσαμε δηλαδή εμείς να μπει στο σχολείο η Ένωση Κρητών ή οποιοσδήποτε χωρίς να γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Εθελοντές ήμασταν και εμείς, τον χρόνο μας αφιερώναμε για να προσφέρουμε και τώρα μας λένε ότι έγινε κατάληψη της αίθουσας; ΝΤΡΟΠΗ!
ΚΑΙ Η τότε ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, με την τότε σύνθεσή της (διευθυντές δύο σχολείων, εκπρόσωποι γονέων δύο δημοτικών και δύο νηπιαγωγείων) ΟΜΟΦΩΝΑ είχαν πει τότε ΝΑΙ για να χρησιμοποιηθούν οι αίθουσες που ρήμαζαν από την Ένωση Γονέων και τους Πρόσκοπους.

Και δεν μείναμε στην απόφαση της σχολικής επιτροπής. Το θέμα το στείλαμε και στο δημοτικό συμβούλιο για να επικυρωθεί η απόφαση, όπως και έγινε.

Πώς λέγονται και γράφονται τέτοια πράγματα μου είπαν
"Θα πάμε τώρα να ζητήσουμε αντίγραφο των πρακτικών - αν υπάρχει ακόμα το βιβλίο από τότε στο σχολείο - γιατί δεν είναι δυνατόν να παρουσιαζόμαστε όλοι ως παρανομούντες και αυθαιρετιούντες" μου είπε η τότε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής."

Αυτά μου θύμισε η τότε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής  - ήταν τότε η Στέλλα Νταβία πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, ίσως αυτό εξηγεί σε ένα βαθμό την ΛΥΣΣΑ - και το μέλος της σχολικής επιτροπής τότε,  η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ Γεωργία Ορφανίδου που εκπροσωπούσε τους γονείς του 13ου.

Και βέβαια απαντούν και στο γιατί ο τότε δήμαρχος Κώστας Παττακός έδωσε την βεβαίωση. "Δεν ήταν "μονοπρόσωπο όργανο" που αποφάσισε. Είχαν τηρηθεί οι διαδικασίες" μου λένε,

Είχαν προηγηθεί τα αρμόδια συλλογικά όργανα!!!!

Και απλώς - ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του τοπικού καθεστώτος φρόντισε να διασύρει τους προκατόχους του και να σπιλώσει πριν εκτελέσει.

ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ -ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ - ΓΙΝΑΤΙ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ - ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ! 

Και εσείς που κάνετε τους μαλάκες και ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές να ξέρετε ότι θα έρθει και η σειρά σας!

ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ!

ΥΓ: Επειδή ζούμε στην πόλη της απέραντης υποκρισίας, κατασυκοφάντησης, διαστρέβλωσης και μαλακίας ας κάνουμε σαφές ότι το 2002 ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ. 
Mε τον συχωρεμένο ήταν στην μάχη του 2002.
Και ούτε τώρα ήταν με τον Νταβία, έτσι;
Μη πει κανείς ότι τα λέει αυτά η Πλατεία γιατί κάνει "πολιτική" ο Νταβίας.
ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου