Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΕΝΑ ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΟ «ΕΥΓΕ» ΣΤΟΝ Κο ΔΗΜΑΡΧΟ



Μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της «Κυβέρνησης», Έγινε φανερό και στους πλέον αδαείς ποιοι συγκυβερνούν την χώρα μας. Προφανώς όχι οι αχυράνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά ο Αρχιεπίσκοπος και οι «δανειστές» μέσω του Γερμανού υφυπουργού Κου Φούχτελ.

Η αντικατάσταση από την μια μεριά του πρώην υπουργού Παιδείας καθ’ υπόδειξη του Αρχιεπισκόπου , αν και το πρόσφατο «συνέδριο» του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε πανηγυρικά την πολιτική του στο υπουργείο του, αφού ήρθε 2ος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της κεντρικής επιτροπής και η αναβάθμιση από την άλλη σε υπουργό στο κατάλληλο Υπουργείο του Πιτσιόρλα, που είναι τσιράκι του Φούχτελ και πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, που είναι το αρμόδιο όργανο για το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας προς όφελος των «δανειστών» μας, δεν αφήνουν περιθώριο για το ποιοι κυβερνούν πλέον αυτό τον τόπο.

Εδώ λοιπόν πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα και ένα μεγάλο εύγε στον δήμαρχο μας, που έχει την διορατικότητα να διαλέγει τους σωστούς αφέντες και να τους υπηρετεί πιστά αναμένοντας προσωπικά οφέλη.

Είναι γνωστό πια, εκτός των άλλων, ότι είναι πρωτοσύγκελος* και του αρχιεπίσκοπου και του Πιτσιόρλα, τον οποίο τον βοήθησε να γίνει μεγάλη μούρη και να πάρει προαγωγή.

Πώς;

Το οικόπεδο επι της Ηρακλείτου, σχεδόν μηδενικής αξίας, αφού είναι εκτός σχεδίου και περνά από κάτω του το μετρό, με την προκλητική αρωγή του δήμαρχου απέκτησε εκτιμώμενη αξία περίπου ενός εκατομμυρίου Ευρώ.

Αυτό το υπερτιμημένο πια οικόπεδο που είναι χρήσιμο για το δήμο μας, αντί να το διεκδικήσει να το πάρει δωρεάν, όπως έκαναν άλλοι Δήμαρχοι με επιτυχία με οικόπεδα της περιοχής τους, πραγματικής αξίας πολλών εκατομμυρίων, αυτός σκοπεύει να το αγοράσει, αν τελικά μπορέσει, μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού, σπαταλώντας δικά μας χρήματα για αγορά δημόσιας γης!!!

Ο Φούκτελ ξετίμησε την ικανότητα του Πιτσιορλα, να παράγει εκ του μηδενός χρήμα για τους δανειστές και τον αναβάθμισε σε υπουργό στο κατάλληλο, για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, Υπουργείο. Εύγε και πάλι στο δήμαρχό μας.

Ο λαός του Χαλανδρίου , που έπρεπε να είναι το ένα και μοναδικό αφεντικό του Δήμαρχου, είναι τοποθετημένος στην γωνία. Είναι χρήσιμος μόνο για να πληρώνει τα δημοτικά τέλη και τα χαράτσια που του επιβάλει.

Οι συνελεύσεις στις γειτονιές που είχε υποσχεθεί η παράταξή μας, αρχικά μετατράπηκαν σε συγκεντρώσεις προπαγάνδας και στην συνέχεια ξεχάστηκαν . Σηκώνει σκόνη κατά καιρούς για να κρύψει το χάλι του. Πότε με κάνα αντάρτικο στην παρέλαση, πότε διαρρέοντας ότι θα προχωρήσει σε συμμετοχικούς προϋπολογισμούς.

Ένα όμως συμβαίνει πραγματικά. Οι Χαλανδραίοι ακόμα περιμένουν την εξουσία που τους τάξαμε ως παράταξη.

*Πρώτος υπηρέτης, επιστάτης.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου