Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

"ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΡΕΫ, ΜΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ" ..... ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!


Ένα δελτίο τύπου του σουλτανικού γραφείου προπαγάνδας κυκλοφόρησε την Τρίτη με τίτλο "ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ" .

Τους αφήσαμε πάλι να πανηγυρίσουν ολίγο, να βγουν τα παπαγαλάκια από τις τρυπούλες τους, να πάρουν λίγο θάρρος για να μιλήσουν και να τα δει ο ιθαγενής, να τους ξέρει, όταν του ψηφίζει. Να είναι συνειδητή η επιλογή του να εκλέγει ΔΟΣΙΛΟΓΑΡΕΣ, μην λέει μετά "με εξαπατήσατε, δεν ήξερα".

Και σήμερα θα ομιλήσουμε - πάλι δια τον ΠΕΛΑΤΗ του ΤΑΙΠΕΔ!

Τους μεγάλους αριστερούς διεκδικητές και τους "συνεπείς" συνοδοιπόρους τους.

ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΡΕ ΦΙΛΕ!


Σαν τον βάζελο στο Καραϊσκάκης ένα πράγμα!

Που "ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΡΕΫ" 
για να παραφράσω το γνωστό εμπνευσμένο μεν αλλά ακραία χουλιγκανικό σύνθημα των επιστημόνων της 7!

Ας το διαβάσουμε το δελτίο τύπου

Σημαντική Απόφαση για το Χαλάνδρι (8/11/2016)

Μια σπουδαία για το Χαλάνδρι απόφαση δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ και είναι πλέον νόμος του κράτους. Το ακίνητο των 4.175 τμ στη συμβολή της λεωφόρου Πεντέλης και Αττικής οδού που ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ απέκτησε πλέον δεσμευτική αθλητική χρήση. Αυτό σημαίνει ότι πλέον απαγορεύεται σε αυτό το ακίνητο που έχει αυξημένο συντελεστή δόμησης από το 1997 να αναπτυχθούν εμπορικές ή άλλες επιβαρυντικές για την πόλη χρήσεις. Επίσης σημαίνει ότι αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να αποκτηθεί από τον δήμο στο πλαίσιο του διαγωνισμού μακροχρόνιας μίσθωσης που διεξάγει αυτές τις μέρες το ΤΑΙΠΕΔ και στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος. Αν τελικά το ακίνητο αποκτηθεί για 30 χρόνια θα δοθεί η δυνατότητα στο Χαλάνδρι να αποκτήσει έναν γιγάντιο για τα δεδομένα της πόλης χώρο αθλητισμού και πρασίνου, ενοποιώντας λειτουργικά τα 30 στρέμματα του «Ν. Πέρκιζας,» τα 5,5 στρέμματα του δήμου, τα 4,1 στρέμματα του ΤΑΙΠΕΔ και τα 30 στρέμματα του σκεπαστού της Αττικής οδού.  Η αλλαγή της χρήσης είχε ζητηθεί με επιστολή του δημάρχου από τούς υπουργούς Π. Σκουρλέτη και Γ. Τσιρώνη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα μετά και την ομόφωνη σύμφωνη γνώμη του κεντρικού συμβουλίου πολεοδομικών θεμάτων. Πρόκειται για μια ιστορική για το Χαλάνδρι απόφαση και υπάρχουν αρκετές ελπίδες να ολοκληρωθεί με την απόκτηση του χώρου. Σε κάθε όμως περίπτωση έχει εκλείψει ο κίνδυνος οικοδόμησης ενός τέρατος 2.600 τετραγωνικών ύψους 28 μέτρων μέσα στην πόλη. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω ακίνητο είχε χαθεί για τον δήμο Χαλανδρίου όταν απαλλοτριώθηκε για τις ανάγκες της Αττικής οδού το 1996 αντί 780.000.000 δραχμών.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

Ο ΧΕΥ 8 λοιπόν - ο χώρος δίπλα στο Πέρκιζας δηλαδή, πήρε λέει ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

Μάλιστα! Πολύ καλό αυτό.

Πανηγύρισαν και οι εξωπαραταξιακοί φρουροί του στέμματος που συνεχίζουν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν και να δικαιώσουν την επιλογή τους να γίνουν τσάτσοι του Συμεών.

"Αυξάνονται έτσι, σου λέει, οι πιθανότητες ο δήμος να είναι ο μοναδικός πελάτης του ΤΑΙΠΕΔ για να μισθώσει τον χώρο για 30 χρόνια."

Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν την φαιά μας ουσία για να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Να σκέφτεστε και λίγο αντί να ψάχνετε αφορμή να γλύψετε την εξουσία.

Και ας αρχίσουμε με μια - έτσι - "τεχνικής φύσεως ερώτηση για το σουλτανικό γραφείο προπαγάνδας:

 Γιατί καλέ κύριε σουλτανικέ εκπρόσωπε,δεν βάζετε ολόκληρο το ΦΕΚ και μας δείχνετε ένα απόκομμα που γουστάρετε εσείς;

Και άντε βαριόσασταν  να σκανάρετε όλο το ΦΕΚ γιατί είστε και γνωστοί εργατικοί εσείς.

Γιατί πουθενά δεν αναφέρεται καν ο αριθμός του ΦΕΚ για να το αναζητήσουμε, να το διαβάσουμε ολόκληρο και ημείς;

Θα μου πεις υπερβολές του Ακατανόμαστου ....

ΟΚ! Πες το!

Άλλά ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ δεν είναι ΓΙΔΙ και θέλει να τα βλέπει ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα τεκμήρια έγγραφα, όχι αυτά που του επιτρέπει η ..... ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

ΟΚ;

Και τώρα πάμε παρακάτω! (συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου