Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΠΣ

Χάρτης του/της Χαλάνδρι Ελλάδα

Απευθυνόμενοι στον αναγνώστη της Πλατείας, τον πολίτη που θέλει να έχει γνώση για να έχει γνώμη και όχι τον ψηφοφόρο μπαμπουίνο - κλακαδόρο, θα παρουσιάσουμε σήμερα που είναι Κυριακή και έχεις χρόνο να διαβάσεις και  λίγο για την πόλη σου και το μέλλον της, την επίσημη παρουσίαση που έγινε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου στο Κέντρο Νεότητας. των πολεοδομικών θεμάτων της πόλης και του σημείου ΜΗΔΕΝ - στην κυριολεξία όμως - που έχουν οδηγηθεί αυτά από τις "εμπνευσμένες" ενέργειες των τελευταίων ετών και κυρίως των τελευταίων μηνών, μετά την περιβόητη ανάρτηση - μαϊμού που έκαναν οι της "πρωτηφορανέας" διοικήσεως της μελέτης για το Πεύκο Πολίτη και την εξέταση των ενστάσεων που έγινε στην αρχή του έτους που τελειώνει για να αυξηθεί και άλλο ο λογαριασμός του μελετήτη του Πεύκο Πολίτη.

Θυμίζουμε ότι τότε ο Συμεών και ο Γερολυμάτος έλεγαν στους ιθαγενείς "ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ", "καταργήσαμε τον δρόμο - την Ελ. Πεντέλης - και τώρα η περιοχή μπαίνει στο σχέδιο μέχρι το τέλος του χρόνου" - δεν διευκρίνιζαν βέβαια ποιανού χρόνου.

Και εμείς πρωταγωνιστήσαμε στο να διατυπωθεί η κοινή ένσταση τριών επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων - ΚΟΥΡΑΣΗ, ΘΩΜΑ, ΝΤΑΒΙΑ - ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ.

Πριν δύο βδομάδες λοιπόν ο Γερολυμάτος και ο Συμεών κρύφτηκαν πίσω από τους υπηρεσιαικούς παράγοντες, έστησαν μια ημερίδα μονολόγου - δεν είχαν τα κότσια να κάνουν μια συνέλευση με ΟΛΟΥΣ να έχουν δικαίωμα λόγου και ανάλυσης των θέσεών τους και κάλεσαν τους ιθαγενείς για να τους πούνε "πώς πάνε τα πράγματα" με τα πολεοδομικά θέματα.

Οι ιθαγενείς πήγαν ελπίζοντας ότι θα ακούσουν ΚΑΤΙ από τους "πρωτηφορα".

Και άκουσαν από τις υπηρεσίες ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ για το γεγονός ότι τα πολεοδομικά θέματα της πόλης ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ, όπως δυστυχώς είχαμε προβλέψει.

Πριν κάνουμε περισσότερη δική μασ ανάλυση παρουσιάζουμε τις εισηγήσεις στην ημερίδα, όπως τις έφερε η υπηρεσία.

Είναι τεχνικά άρτιες, είναι ειλικρινείς και έχουν τις αλήθειες που πρέπει να ξέρει κάθε Χαλανδραίος ΠΟΛΙΤΗΣ.

Προτείνουμε να τις διαβάσετε μόνοι σας, πριν σας πούμε και άλλα.

Η σειρά που τις ανεβάζουμε δεν είναι τυχαία ΑΝΑΠΟΔΗ από την λογική σειρά ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ (υπερκείμενος σχεδιασμός) - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ δεύτερο.

ΑΝΑΠΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!

Είναι η σειρά με την οποία λειτούργησε ο δήμος μας υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση Σουλτάνου και Βεζύρη βάζοντας το κάρο μπροστά από το άλογο.

¨Ετσιανάρτησαν άλλωστε και την παρουσίαση στο site του δήμοου,  με αυτή τη σειρά: Πρώτα το Πεύκο Πολίτη (το υποσύνολο) και μετά το ΓΠΣ (το υπερκείμενο σχέδιο).

ΑΝΑΠΟΔΑ!

Και επειδή λειτούργησαν έτσι για το Π. Πολίτη έχασαν δύο χρόνια και αναγκάστηκαν να κάνουν  την ημερίδα για να διακιολογηθούν στους μπαμπουϊνους που πάλι το θέμα είναι στις καλένδες.

Και τους είπαν τα ... "νέα": Πρέπει να αλλάξει η σειρά και να εγκριθεί πρώτα το ΓΠΣ!!!

Μιλάμε για μεγάλη ανακάλυψη που έκαναν ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!Την Αμερική ανακάλυψαν και κανανε ημερίδα για να το ανακοινώσουν!

Αυτό που τους φωνάζουμε πάνω από δέκα χρόνια τώρα και μια οι της πλειοψηφίας, μια οι φρουροί του στέματος της αντιπολιτεύσεως, παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Ενώ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ και ΣΚΟΠΙΜΩΣ παίζουν το παιχνίδι του φουσκώματος του λογαριασμού του μελετητή!

Αλλά τα αυτιά των συνδημοτών μας έχουν τοίχους.
Και εμείς δεν έχουμε ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ για να γκρεμίζουμε τοίχους.
Μόνο πλήκτρα για όσους είναι σοβαροί και διαβάζουν λίγο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου