Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ (?) Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Απόλυτα επιβεβαιώνεται η πρωινή μας πληροφορία περί παραίτησης βόμβας στον δήμο Χαλανδρίου αφού πλέον έχουμε στα χέρια μας τα κείμενα που διακινήθηκαν στην εσωτερική γκουγκλολίστα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που μας τα έστειλε ο σμπίρος μας.

Και μάλιστα ίσως μιλάμε για ΔΥΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ: ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ αλλά ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

Την φωτιά άναψε κείμενο παραίτησης του αντιδημάρχου Παιδείας Θ. Αλεξίου στο οποίο ο Συμεών αναφέρεται ως "συκοφαντικό" (τι πρωτότυπο να χαρακτηρίζει κάθε κριτική ο Συμεών ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ)


"Αγαπητοί σύντροφοι θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τι 5/12 έχω υποβάλει την παραίτησή μου από τη θέση του αντιδημάρχου. Στο κείμενο που σας επισυνάπτω, παραθέτω το σκεπτικό μου, καθώς έχουν μεσολαβήσει πολλά τόσο στην κεντρική πολιτική όσο και στην πόλη από τη στιγμή που η Αντίσταση, με ποσοστό κάτω από 20% στον Ά γύρο και με βασικά συνθήματα «Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε « και «Η πόλη και οι ανάγκες μας πάνω από τα κέρδη τους» ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου. Παραθέτω επίσης κάποιες σκέψεις σχετικά με τη Δημοτική Αρχή, την Αντίσταση με τους Πολίτες και την μεταξύ τους σχέση." Θ. Αλεξίου

Στο μακροσκελές κείμενό του ο κ. Αλεξίου κάνει κριτική στην διοίκηση του δήμου με βασικό του επιχείρημα αυτό που Κομπότης, Τζούρας, Ευσταθίου κ.α έχουν στηλιτευτεί κατά κόρον: Την γραφειοκρατικοποίηση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και τον περιορισμό των συλλογικών διαδικασιών στην λήψη των αποφάσεων αλλά και την άρνηση της διοίκησης να συνεννοηθεί με άλλες δημοτικές παρατάξεις για την οργάνωση λαϊκών συνελεύσεων.
Ο κ. Αλεξίου μάλιστα κάνει αναφορά και σε κείμενο κριτικής του Γ. Λιερού το οποίο είχε προηγηθεί.

Ο Συμεών αντέδρασε με το γνωστό του ύφος "ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ"

ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!!

Να τι έγραψε στο γκρουπ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ:
"Σε ότι με αφορά είναι φανερό ότι δεν πρόκειται να συνεχίζω να επωμίζομαι τέτοιου τύπου συκοφαντίες.Η απόφασή μου ειναι οριστική.Θα την ανακοινώσω αύριο όπως προβλέπεται από τον κώδικα. Ώς εδώ. Σίμος Ρούσσος"

Ενώ σήμερα στο δημόσιο προφίλ του στο φατσομπούκι αναφέρει:

"Υπάρχει μια σπαρακτική σκηνή σε μια ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου,νομίζω στο Μετέωρο βήμα του πελαργού.Ο παλιός πολιτικός πριν εξαφανισθεί ανεβαίνει στο βήμα,για μια σημαντική δήλωση.Διπλώνει τα χαρτιά του λέγοντας:
"Υπάρχουν φορές που πρέπει να σωπαίνει κανείς για να ακούσει την μουσική πίσω από τον θόρυβο της βροχής."
Ήρθε η ώρα λοιπόν να ακούσουμε κι εμείς την μουσική."


Ενώ στα σχόλια που ακολουθούν η πρόθεσή του να παραιτηθεί από την θέση του δημάρχου Χαλανδρίου επιβεβαιώνεται και δημόσια.

ΥΓ: Η σοβαρότητα του θέματος μας υποχρεώνει να δημοσιοποιήσουμε το θέμα παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα γνωρίζοντας ότι "θα τα ακούσουμε" διότι κάνουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον από όσους νομίζουν ότι όταν απευθύνονται σε λίστα με 300 ή 400 μέλη ομιλούν "ιδιωτικά" και όχι δημόσια.

Όμως στην ΠΛΑΤΕΙΑ διαβάζεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
 Στους επιχορηγούμενους οικόσιτους του κατεστημένου  διαβάζεις μόνο δελτία τύπου.
Δεν θα κάνουμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ μέχρι να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις του δημάρχου Χαλανδρίου.
Αλλά ό,τι γίνεται στο παρασκήνιο ΕΣΥ αναγνώστη της ΠΛΑΤΕΙΑΣ θα το μαθαίνεις ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *