Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΦΤΑΙΕΙ! ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ...



Ήρθε που λες ο αντιδήμαρχος Χριστουλάκης στη γενική συνέλευση του συλλόγου ρεματιάς με ένα γραπτό κείμενο να πει στους μπαπουίνος ότι είχαν τηρηθεί οι διαδικασίες για την κοπή των 5 πεύκων στην ρεματιά.

Είχε πάρει και ύφος πέντε καρδιναλίων, ο καημένος,  που θα συνέτριπτε όσους του έκαναν κριτική που έσφαξε τα δέντρα.

Διάβασε που λες μια απόφαση ΔΣ του 2015 και αναφέρθηκε σε έναν αριθμό πρωτοκόλλου - αέρα μιας άδειας του δασαρχείου για κοπή δέντρων.

Και βέβαια έκλεισε την ενημέρωσή του με τον γνωστό χυδαίο λαϊκισμό της ψευτοαλληλεγγύης με τον οποίο επιχειρούν οι αυλικοί του Συμεών, συνεπικουρούμενοι από πέντε κλακαδώρους (με το αζημίωτο): "ΤΑ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ".

Μιλάμε για ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ! Πιο χυδαία εκμετάλλευση της φτώχιας την οποία επιβάλλουν στους Έλληνες οι δανειστές και οι φίλοι τους του ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορεί να γίνει.
Να κόβουν τα πεύκα της ρεματιάς με δικαιολογία ότι θα δώσουν τα ξύλα εις τους πτωχούς (για να ανταλλάξουν ξύλα με ψηφαλάκια)

Κόψτε ρε σεις τότε όλη την ρεματιά να έχετε πολλά ξύλα να μοιράσετε!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

"Είχαμε άδεια¨ λοιπόν, έβαλαν τον καημένο τον Χριστουλάκη να πει στους μπαμπουίνους.

Και καλά! Στον Συμεών γιατί δεν το είπατε μωρέ, αν είναι έτσι; και έλεγε ΅ολόκληρος Σουλτανοδήμαρχος αρχικά ότι τα έκοψε ο .....  Μαρούσης και μετά ότι ο χώρος της υλοτομίας ανήκει στο Μαρούσι;

Σε δημοτική περιοχή του Μαρούσιου βγάλατε άδεια; 

Βρήκαμε τώρα: Το Μαρούσι και η αλληλεγγύη .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου