Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:Ο ΣΥΜΕΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!!!

Ντροπή στον Δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, για την κοινοποίηση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής του Σωματείου μας, χρονιάρες μέρες!!!
Θυμίζουμε ότι ο αριστερός και δημοκράτης δήμαρχος, έλαβε την παράνομη απόφαση 319/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 31 Αυγούστου 2016, με την ισχνή πλειοψηφία μόλις 23 Συμβούλων!!!
Σήμερα, και ενώ εκκρεμεί η προσφυγή μας ενώπιον της ειδικής επιτροπής του άρθρου 152 του νόμου 3463/2006
και συγκεκριμένα την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, μας κοινοποίησε με δικαστικό επιμελητή πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής!!!
Είναι τόση μεγάλη η εμπάθεια και η πρεμούρα του σημερινού δημάρχου, σε βάρος του Σωματείου μας, που δεν διστάζει να καταπατά τις νόμιμα υφιστάμενες διοικητικές αποφάσεις και πράξεις των νομικών προσώπων του Δήμου και να παραβιάζει τις θεμελιώδες αρχές της Ισονομίας και της Αναλογικότητας.
Κλείνοντας απευθύνουμε ένα ερώτημα προς την κα εισηγήτρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο που ακριβώς συνίσταται η έννοια του χρησιδανείου, στις διοικητικές αποφάσεις και πράξεις παραχώρησης αορίστου χρόνου, όπου ο αθλητικός μας Σύλλογος έχει την χρήση του χώρου και όχι την κτήση ;
Κα Εισηγήτρια μάλλον το σκεπτικό της απόφασης σας, είναι εσφαλμένο!!!
Σύντομα θα επανέλθουμε προκειμένου να αναδείξουμε τη σκευωρία του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Γερολυμάτου, που πεισματικά αρνείται από τις 5 Σεπτεμβρίου 2016, σε έγγραφο αίτημα μας, να μας χορηγήσει τα σχέδια ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας του Α.Κ Αποστολοπούλου, που βέβαια μας χορήγησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Η φάκα του κ. Γερολυμάτου σε όλο το μεγαλείο της και το σχέδιο εξόντωσης του Π.Α.Κ Χαλανδριου, σε πλήρη εξέλιξη!!!
Κύριοι, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μας εξαντλήσετε οικονομικά, γιατί εμείς τα δικαστικά έξοδα, τις παραστάσεις, τους δικηγόρους τους πληρώνουμε από την τσέπη μας, ενώ εσείς πληρώνετε από τον προϋπολογισμό του Δήμου!!!

ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Για το Π.Α.Κ Χαλανδρίου.
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Τζήμος

ΥΓ: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚ, έτσι; Να ξηγιόμαστε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου