Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

HABEMUS ΣΟΥΛΤΑΝΟ! ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΜΕ ΤΩΡΑ ....TON TZHMO !

του Ακατανόμαστου
Γύρισε, γύρισε .....

Όχι ρε η ρόδα στο Σύνταγμα. Αυτή δεν γυρίζει με τίποτα.

Ο Σουλτάνος του Χαλά Ντερέ γύρισε υγιής, ακμαίος και όπως πάντα εκδικητικός απέναντι σε όσους αρνούνται να γίνουν υπήκοοί του και άρχισε να γράφει στο φατσοβιβλίο.

Και αφού γύρισε κάποιος έπρεπε να την πληρώσει τη νύφη για το γεγονός ότι το "πείραμα" - η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με το ΤΑΙΠΕΔ, - έχει γίνει κεραμιδαριό, αλλά στα μουλωχτά.

Ένα σκιάχτρο, ένας ακόμα ανεμόμυλος χρειάζεται για να την πέσουν οι καργαριστεροί Δον Kιχώτες.

Μετά την απειλή παραίτησής του λοιπόν και την περιπέτεια της υγείας του ( sic), εχθές ανέλαβε πάλι δράση στο φατσομπούκι για δύο θέματα ο Σουλτάνος.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ, έκανε τα κορδελάκια του στα οικόσιτα για να τον παρακαλέσουν λιγάκι και γύρισε δριμύτερος.

Το Χαλά Ντερέ έχει Σουλτάνο.

Ποια ήταν τα δύο θέματα λοιπόν με τα οποία ασχολήθηκε ο επανακάμψας Συμεών αφού πρώτα ανέβαλε τις παιδικές εκδηλώσεις του δήμου για το Σαββατοκύριακο της πρωτοχρονιάς γιατί κάνει κρύο (ΤΣΑΜΠΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 10 ΜΗΝΕΣ, ένα πράγμα.).

Σου λέει κλειστό είναι το ιατρείο άμα πουντιάσουν τι θα τους κάνω που θα με βρίζουν. Άσε θα κάνουμε πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις τον Αύγουστο που είναι και παχιές οι μύγες.

Το ένα θέμα του λοιπόν ήταν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ της Κούνεβα. Θυμήθηκε την αριστερή του καταβολή, βεβαίως, βεβαίως και τα έχωσε σε εκείνους που αναρωτήθηκαν για τις καταθέσεις της Ευρωβουλευτού κας Κούνεβα σε τράπεζες του εξωτερικού.

Το άλλο - τοπικού ενδιαφέροντος θέμα για το οποίο ανέλαβε δράση ο Σουλτάνος ήταν το "κοκκόρεμά του" για την απροκάλυπτα απάνθρωπη επίθεσή τους ενάντια στον πραγματικά (όχι γιαλαντζί) ασθενή πρόεδρο του ΠΑΚ Παναγιώτη Τζήμου παραμονή Χριστουγέννων, όταν το έπαιζε άρρωστος ο ίδιος.

Δράση για την οποία καμαρώνει - ο "άγριος" Σουλτάνος - ΔΥΣΤΥΧΩΣ καταχειροκροτούμενος από τους γνωστούς γλυψιματικούς λαϊκ-ισμούς ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο του άλλου από τα τρία σωματεία που στεγάζονται στην Αποστολοπούλου. Κρίμα!

Λίγη ντροπή δηλαδή και λίγο τακτ δεν έβλαψε ποτέ κανένα!

Και στο υπογραμμίζω αυτό ιδιαιτέρως αναγνώστη, γιατί ξέροντας εσύ πόσο μας αρέσει εδώ η λαϊκή σοφία και η ελευθεροστομία θα χρησιμοποιήσουμε μια γνωστή λαϊκιά φράση, ολίγον βωμολοχική ως τοπική αυριανή, όπως μας λένε : "ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ" να μην κάνει like όταν ο Σουλτάνος καμαρώνει που η λύση στην οποία κατέληξε για να βγάλει άδεια η Αποστολοπούλου είναι να ρίξει στον Καιάδα τον ένα σύλλογο για να χωράνε πιο άνετα οι άλλοι που είναι δικοί του (πολιτικά δικοί του).

ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ τις οποίες απέρριψαν απλά γιατί ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ εξ΄αρχής. Να φύγει ο ένας σύλλογος για να μοιραστούν οι άλλοι τα ιμάτιά του.

Και τους είχαν καταδικάσει σε θάνατο από δίψα, μήνες τώρα που τους έχουν ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!

Αυτό κάνουν στα πάντα, σε όλες τις υποθέσεις του δήμου.

Αυτή είναι η πολιτική τους: ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ "ΚΑΚΟΥΣ" και "ΚΑΛΟΥΣ" με κριτήρια τα δικά τους ιδεολογήματα που τελικά βεβαίως να καταλήγουν στο παλιό κλασσικό Μαυρογυαλούριο:
Είναι παραταξιακά μαζί μας; Μας ψηφίζει; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, να ζήσει, να κρατήσει τον σύλλογό του.

Είναι με τον κρυπτοσύμμαχό μας; ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ.

Μιλάει; Κάνει αντιπολίτευση; Δεν μας "στηρίζει": ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!

Και όσο πιο πολύ παίζουν το παιχνίδι τους υπέρ των συμφερόντων των δικών τους, τόσο απροκάλυπτα και υποκριτικά παρεμβαίνουν και οι καλοθελητές άλλων αθλητικών σωματείων, ανταγωνιστικών συμφερόντων του ΠΑΚ, για να το ξεκαρφωθούν και να συνεχίσουν να παριστάνουν τους προστάτες του αθλητικού ιδεώδους από τους εχθρούς του - ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, που δεν είμαστε φίλοι των αθλητικών σωματείων, όπως μας έχουν οι ίδιοι χαρακτηρίσει, γιατί δεν ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα σωματεία και είμαστε εμπαθείς με τον wannabe αρχηγό του αθλητισμού στο Χαλά Ντερέ.

Την ώρα που ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ για το σταύρωμα του Τζήμου και στο τέλος της γραφής  ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ στο δημοτικό συμβούλιο ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ και ΨΗΦΙΣΑΝ θετικά την διοικητική αποβολή.

Και θεωρούν ότι εμείς δεν είμαστε φίλοι του αθλητισμού γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ γενικώς και αορίστως.

Να τους στηρίζουμε λες και είμαστε ..... ντουβάρια!

Να στηρίζουμε ακίνητοι και άκριτα ό,τι βλακεία τους κατεβαίνει να κάνουν σε δημόσιους χώρους για τους οποίους πληρώνονται από τους γονείς για να τους χρησιμοποιούν τα παιδιά τους.

Να τους στηρίζουμε για να τους δοθούν τα προαύλια των σχολείων για να κάνουν ΕΠ' ΑΜΟΙΒΗ κάποιοι "αθλητικά προγράμματα".

Να τους στηρίζουμε όταν αλληλοκαταγγέλλονται περί διπλών ταμείων, μαύρων ταμείων, παρανομιών κλπ μας τα στέλνουν εμάς να τα δημοσιοποιήσουμε για να πλήξουμε τον αντίπαλό τους - δεν το κάνουμε γιατί δεν είμαστε το ΣΔΟΕ για να κάνουμε διαχειριστικούς ελέγχους ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ - και μετά έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να θέλουν να τους ξαναστηρίζουμε όταν το μαζεύουν και τα ξαναβρίσκουν με εκείνους που κατήγγειλαν ως ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ.

ΑΣΠΡΟ ή ΜΑΥΡΟ σου λένε οι ψιλομαφιόζοι του αθλητισμού θα είστε εσείς: Μπαμπoυίνοι που θα χοροπηδάτε όπως εμείς σας βαράμε το ντέφι.

Αν δεν είσαι άκριτος υπηρέτης των συμφερόντων μας θα το πούμε στους γονείς για να μην σε ψηφίζουν γιατί είσαι οχτρός των σωματείων και του αθλητισμού. Εμπαθής ακατανόμαστος.

ΣΤΟΝ ΤΖΟΚΟ ΜΑΣ - λέγαμε παλιά - τι θα πείτε στους μπαμπουίνους!

Αυτή είναι η απάντησή μας!

Στους συνδημότες μας γονείς μιλάμε και εμείς.

Όποιον θέλουν θα ακούσουν. Τα επιχειρήαμτα είναι στο τραπέζι και ο καθείς με το μυαλό του.

Πάντως εμείς στην πολιτική μας αντίληψη στα περί του δήμου λειτουργούμε ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

Έχουμε αυτή την πολυτέλεια διότι είμαστε μικροί (στο μάτι).
ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ!

Και αν οι μπαμπουίνοι θέλουν να ψηφίζουν προστάτες και φίλους του αθλητισμού των οποίων η παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο ψηφίζει θετικά για την διοικητική αποβολή του ΠΑΚ την ώρα που του το παίζουν φίλοι, ε, μπαμπουίνοι είναι ας φάνε την μπανάνα τους και ας σας εκχωρήσουν εκείνοι το μέλλον των παιδιών τους να το διαχειρίζονται οι μεσάζοντες πονηράκηδες.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΛΥΣΗ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ή σε άλλο αθλητικό χώρο του δήμου, τεχνικές προτάσεις έχουν πέσει στο τραπέζι που απορρίπτονται ασυζητητί από τον αντιδήμαρχο ΤΥ κο Γερολυμάτο.

Ακόμα και αν έχουν γίνει - που έχουν γίνει υπερβολές ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚ, εμείς θέλουμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΥΣΗ και είμαστε ενάντια σε κάθε ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ, εκδικητική πράξη που τελικά δεν στρέφεται κατά του προέδρου του σωματείου αλλά κατά της τοπικής κοινωνίας στο Κάτω Χαλάνδρι και τις οικογένειες των αθλητών του ΠΑΚ.

Το "πονάει δόντι, κόβει κεφάλι" ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, δεν είναι ο δρόμος της αυτοδιοίκησης αυτός.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου