Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΥΙΖ: ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΣΥΜΕΩΝ;;;;
Επειδή ό,τι γράφουμε από εδώ, ό,τι υποστηρίζουμε από εδώ, στο τέλος της ημέρας ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Επειδή μπορεί το τοπικό σύστημα και τα τσιράκια του να θέλουν να οικειοποιούνται στο τέλος την δουλειά μας, την δημοσιογραφική μας έρευνα για να μην "πιστωνόμαστε" πολιτικά όσα ΕΜΕΙΣ αναδεικνύουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (λες και μας νοιάζει ρε νούμερα πολιτικάντηδες αν θα μας ψηφίσουν οι μπαμπουίνοι που σας πιστεύουν. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΠΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ) παριστάνοντας μετά ότι ρωτάνε όσα εμείς για να το παίξουν κάπως (ΧΑΖΑΜΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΣ)

ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να τελειώνουμε - για κάθε σκεπτόμενο αναγνώστη - στα όσα ΧΥΔΑΙΑ έγιναν στην ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της διοίκησης του δήμου και τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ τους σε βάρος του ΠΑΚ και προσωπικά ενός ανθρώπου που μετά από 23 χρόνια προσφοράς βρίσκεται σε αδυναμία.

Αδυναμία που οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ είναι έτοιμα να εκμεταλλευτούν.

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΕΓΡΑΨΕ - ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ - ΑΥΤΟ που ακολουθεί ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ:

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ;;;

Ή ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΖΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ;;

Σίμος Ρούσσος 23 χρόνια πλήρους ασυδοσίας. Γήπεδο χωρίς άδεια,αποθήκη ώς προπονητήριο,παρανομα γραφεία συλλόγου εντός αθλητικών εγκαταστάσεων,ελλειψ νόμιμων παραστατικών του συλλόγου,παράνομη κατακράτηση του χώρου,αποκλεισμός πρόσβασης των υπηρεσιών του δήμου,ιδιωτικά λουκέτα σε δημόσιο χώρο και άλλα πολλά..Η παράσταση έλαβε ΤΕΛΟΣ.


ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *