Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ ;;;;;

ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

Αν σήμερα που ο Σύλλογος της Ρεματιάς έδωσε στην δημοσιότητα της θέσεις του για το ΓΠΣ και μιλάει για ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ και υπόγεια γκαράζ στα όρια του κέντρου, όσοι δώσαμε την μάχη τότενες το 2000-2002 την μεγάλη μάχη ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, τότε που μας λοιδορούσαν ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ και καθεστωτικά παπαγαλάκια, όταν τολμήσαμε να το πούμε, χωρίς να υπολογίσουμε τις κοροϊδίες, και τις "βαθυστόχαστες" αναλύσεις μπουρδολογίας στην ΣΤΑΣΗ, με τίτλο - ακόμα τον θυμάμαι - "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ" , συνοδευόμενες από τόνους λάσπης περί "πλατών που κάναμε -τάχα - σε φαραωνικά έργα προς όφελος των εργολάβων και συγκεκριμένα του Μπόμπολα κατ' εντολή Λαλιώτη", νιώθουν πικρά δικαιωμένοι, όπως εγώ ο Ακατανόμαστος, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ..

Αν τα υποστηρίξατε μαζί μας τότε και στον δρόμο σας έπεισαν ότι δεν έχει νόημα πλέον να υπερασπίζεστε τις μαλακίες του Νταβία και εγκαταλείψατε την μάχη για το μέλλον του Χαλανδρίου, σκεφτείτε  σήμερα.

Από το πρωί που είδα στο mail μου, τις προτάσεις του Συλλόγου της Ρεματιάς μου κόπηκε κάθε διάθεση να γράψω σήμερα από την χαρμολύπη και την γλυκιά πικρία που ένιωσα.

Απλά αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά και μάλιστα στο πιο "δύσκολο" σημείο από όσα έχουμε υποστηρίξει ποτέ για το Χαλάνδρι ότι έχω υποστεί, ό,τι διωγμούς έχω υποστεί μόνο ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ Το MAINSTREAM και δεν πήρα ποτέ πίσω λέξη από όσα τότε είπαμε!

ΥΓ: Δεν συμφωνώ σε όλα όσα λέει ο Σύλλογος της Ρεματιάς αλλά μερικά - ίσως τα πιο κρίσιμα σε χρόνο ενεστώτα - τα φυλάω και για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου