Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ.


Όσο προχωρά και βαθαίνει η κρίση άλλο τόσο γίνεται επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός πατριωτικού αντιμνημονιακού μετώπου.

Τα υπάρχοντα στην βουλή κόμματα είναι ίδια και απαράλλαχτα και για το μόνο που ερίζουν και διαφωνούν είναι στο κατά πόσο καλύτερα και πιο ανώδυνα μπορούν να εφαρμόσουν τις μνημονικές επιταγές του Βερολίνου και του ΔΝΤ.

Επί της ουσίας οι διαφορές τους είναι επιπεδουκαφενειακής κόντρας και δεν εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μετά την επτάχρονη εφαρμογή των εξοντωτικών μνημονίων.

Αυτή την χρονική συγκυρία ο αντιμνημονιακός αγώνας έχει ανάγκη την δημιουργία ενός φορέα που θα εκφράσει ΠΕΙΣΤΙΚΑ το 62% του ελληνικού λαού που κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες προπαγάνδας και capital controls βροντοφώναξα ΟΧΙ στα μνημόνια τους ,άσχετα αν ο εξουσιολάγνος Αλέξης το μετέτρεψε σε ναι σε μια σπάνια επίδειξη κυβίστησης και ναιναικισμου!!

Είναι ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ να ξεπεραστούν ΟΛΕΣ οι επίπλαστες διαφορές και μικροηγετισμοί των αντιμνημονιακών κομμάτων και ομάδων και να καθίσουν ΟΛΟΙ στο ίδιο τραπέζι να εκπονήσουν ένα βατό και κατανοητό και στον πιο απλό Έλληνα πρόγραμμα εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και την διεθνή επιστασία!

Αυτη την στιγμή που η χώρα αργοπεθαίνει είναι ζωτική αναγκαιότητα η επιβίωση της και η επάνοδος της στην κανονικότητα και κατ'οπιν θα υπάρξει ο χρόνος για διαφοροποιήσεις και καπετανάτα!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!
Δεν έχουμε την πολυτέλεια μικροσυγκρουσεων , μικροεγωισμών και μικροτήτων γενικώτερα!!
Η αναγκαιοτητα δημιουργίας αντιμνημονιακου μετώπου και σχδίου είναι πιο ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ από ποτέ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου