Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Θα διεκδικήσει χρήματα για τα σχολεία διαβάζω στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, το βράδυ η Ένωση Γονέων με αγωνιστική της κινητοποίηση στο δημοτικό συμβούλιο!

Το αίτημα πριν κατατεθεί έχει ικανοποιηθεί, όπως μπορείτε να δείτε στα θέματα 14 και 15 της Η.Δ. της αποψινής συνεδρίασης από το νέο αντιδήμαρχο, που "με την ανάληψη των καθηκόντων του και κατόπιν ενεργειών του , έδωσε έκτακτη  - το υπογραμμίζω αυτό - επιχορήγηση δια να τονιστεί η διαφορά από τον προηγούμενο εκείνον που δεν ήταν καλός αντιδήμαρχος και δεν έδινε λεφτά"

Τες πάντων να μην τα πολυλογούμε, τα ξέρετε αυτά, από την γνωστή ελληνική ταινία "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ" .

Ικανοποιήθηκε που λες το αίτημά τους, αλλά θα κάνουν και αι συνδικαλισταί και ολίγον τα κορδελάκια τους να μην τους λένε κάτι περίεργοι από την ΠΛΑΤΕΙΑ, ότι από τότε που ανέλαβαν δεν έχουν ανοίξει το στόμα τους για κανένα θέμα των σχολείων, παρά μόνο για να διοργανώνουν bazaar, μαζεύουν φακές και φασόλια μαυρομάτικα και να μας καλούν να δώσουμε αίμα.

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΝΕ: Αγωνιστήκαμε και πετύχαμε!

Και με νόημα και σιγανή φωνή στον μπαμπουίνο:  "Αυτός ο κακορίζικος ο προηγούμενος αντιδήμαρχος έφταιγε! Που παραιτήθηκε κιόλας κακό χρόνο να 'χει! Ευτυχώς αυτός ο νέος είναι καλός, μας έδωκε και έκτακτη επιχορήγηση. Δεν μπορούσαμε με εκείνον, έκανε πολιτική".

"Ενώ όοοολοι οι άλλοι στην διοίκηση είναι καλοί και μόλις αγωνιστούμε, μαςς δίνουν λεφτά γιατί δεν κάνουν πολιτική".

Τι είπες; 

Όοοοχι, ρε, μην είσαι τέτοιος, σαν τον Ακατανόμαστο έχεις γίνει, όλο ανάποδα σκέφτεσαι.

Δεν γίνεται η κινητοποίηση ρε συ,  σε συνεννόηση με την διοίκηση, ντροπή να σκέφτεσαι έτσι για τους εκπροσώπους του γονεϊκού κινήματος!

Τι είναι δηλαδή οι εκπρόσωποι στο δευτεροβάθμιο όργανο ;

Να τους διορίσουν στον δήμο θέλουνε για να κάνουν ό,τι τους λέει η πρόεδρος του προέδρου;

Είναι αγωνιστές για τα συμφέροντα των παιδιών μας.

Μην ξανασκεφτείς έτσι αρρωστημένε που διαβάζεις κωλοφυλλάδα!

 ΑΝΩΜΑΛΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου