Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ - ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ


Όπως ενημερωθήκατε από την Πλατεία, το Χαλάνδρι τα Χριστούγεννα δεν είχε δήμαρχο για μερικές μέρες, μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου παιδείας κ. Αλεξίου.

Το θέμα της παραίτησης του δημάρχου - βεβαίως έκλεισε, αφού ο Συμεών εκτελεί και πάλι τα καθήκοντά του μετά την συνεδρίαση της "παράταξης" τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου - όπως μας είχε ενημερώσει ο Ν. Κομπότης.

Για το θέμα έγινε ανάρτηση - μετά από μήνες - στο site της ΣΤΑΣΗΣ, επίσημο site της διοίκησης του δήμου.

Μια λιγόλογη, ασαφής και με φανερή διάθεση συσκότισης της υπόθεσης ανακοίνωση την οποία - βεβαίως - δεν έστειλαν ε δελτίο τύπου αλλά εμείς αναδημοσιεύουμε για να έχει ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ πλήρη εικόνα για την πραγματική - και όχι την προπαγανδιστική - κατάσταση στον δήμο Χαλανδρίου!


ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ:Για την διήμερη συνέλευση της παράταξης 4-8/1/2017 

Η «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση στις 4 και 8 Ιανουαρίου 2017, συζητώντας και αποτιμώντας τη θητεία της παράταξης στη Διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου από τον Σεπτέμβρη του 2014 μέχρι σήμερα.

Στη μαζική, ανοικτή και πλουραλιστική αυτή διαδικασία στην οποία τοποθετήθηκαν τα μέλη της παράταξης συζητήθηκαν μία σειρά από ζητήματα σε πνεύμα συντροφικής κριτικής και αυτοκριτικής και υπήρξε συνολικά θετική αποτίμηση του έργου της Διοίκησης στο Δήμου στους βασικούς τομείς κατά πρώτα δυόμισυ χρόνια. Ο απολογισμός θα παρουσιασθεί στη συνέχεια σε δημόσιο χώρο και θα τεθεί στην κρίση των δημοτών του Χαλανδρίου.

Ως προς τον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος , συνισταμένη των τοποθετήσεων είναι η αναζήτηση τρόπων βελτίωσης της συνολικής λειτουργίας της παράταξης ώστε να διασφαλίζεται τόσο η αυτόνομη πολιτική λειτουργία της όσο και η ουσιαστική στήριξη του δημοτικού έργου, με προγραμματισμό και σχεδιασμό των βασικών ζητημάτων δράσης το επόμενο διάστημα.

Παραμένει ο βασικός αρχικός διακηρυγμένος στόχος μας να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στην εφαρμογή μιάς άλλης πολιτικής, σε σύγκρουση με τις μνημονιακές πολιτικές, στην πόλη αλλά και στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου