Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΤΗΣΙΜΟ




ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ; ΟΕΟ;;;;

Στα χθεσινά ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ του ΣΥΜΕΩΝ αναφέρεται  Γ. Θωμάς αναλυτικά σε email του στον Σύλλογο της Ρεματιάς το οποίο - με την άδειά του βεβαίως - αναρτούμε:
 Ολόκληρη η επιστολή Θωμά:


Δεν είναι ότι καλύτερο πρωί πρωϊ να ανοίγεις τα  email σου και να βρίσκεσαι μπροστά σε έναν οχετό ψευδολογιών από τον πρώτο πολίτη της πόλης. Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας  είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω τα παρακάτω:

Είχαμε ενημερωθεί  ότι Χθες  το βράδυ  στις 7 μ μ  στην αίθουσα Παπάγου θα υπήρχε διαδικασία ενημέρωσης από την τεχνική υπηρεσία  για το ΓΠΣ, με παρουσία της διοίκησης  του δήμου.

Στις 7 ακριβώς ήμουν εκεί  και βρέθηκα μπροστά  σε μια αίθουσα κλειστή και  απέξω να κάθονται στα σκαλοπάτια 3  εκπρόσωποι της τεχνικής υπηρεσίας,  και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρεματιάς.  Στο επόμενο 5λεπτο  προσήλθαν επίσης ο εκπρόσωπος του Σκακιστικού Συλλόγου, κ. Γεωργιάδης, ο  Δημοτικός σύμβουλος κ. Π. Τζούρας και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Πατήματος. 

 Όλοι  μας στριμωγμένοι στα σκαλιά με  θερμοκρασία 7 βαθμούς Κελσίου.  

Στις  7.10 επικοινώνησα με τον κ. Δήμαρχο και τον ρώτησα μήπως έχει αλλάξει ο τόπος συνάντησης. 
Μου απάντησε όχι και πως η υπηρεσία είναι εκεί  και την αίθουσα την άνοιξε υπάλληλος που πήγε για τον σκοπό αυτό. 
Τον διαβεβαίωσα ότι η αίθουσα είναι και παραμένει κλειστή.

Περιμέναμε μέχρι  τις 7,29 μμ όπου και, αφού ζητήσαμε συγνώμη από τος υπαλλήλους,  αποχωρήσαμε, χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη συμπεριφορά της διοίκησης ως γαϊ@@@@@α,   γιατί ήταν φανερό πλέον ότι κάποιοι μας εμπαίζουν . 

Στις σκάλες συναντήσαμε και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου  ρεματιάς κ. Κομπότη,  ο οποίος αποχώρησε και αυτός. Αυτή και μόνον αυτή είναι η αλήθεια των γεγονότων, τα οποία δυστυχώς από ότι είδα,  αποσιωπά  ή διαστρεβλώνει ο  κ. Δήμαρχος στις ανακοινώσεις του που ανάρτησε. 

Και συγκεκριμένα στην   πρώτη του ανακοίνωση που ανάρτησε στις 8,01 μμ.  , όπως θα δείτε δεν αναφέρει τίποτε για το ημίωρο στήσιμο, αλλά προσπαθεί ψευδώς να παρουσιάσει τη ν κ. πρόεδρο του συλλόγου Ρεματιάς ότι αποχώρησε δήθεν από την ενημέρωση, ενώ  αυτός  παραμένει  εκεί !!!!  

Δείτε την ανακοίνωση  και  θαυμάστε  ήθος και ύφος :  
…………………………………
sim rou . «Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του συλλόγου για ...διαβούλευση της διαβούλευσης,δηλαδή για διαδικασία ερωτήσεων και διευκρινήσεων πρίν την συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης την Παρασκευή,βρισκόμαστε ακόμη στην αίθουσα της Παπάγου.Δήμαρχος,δύο αντιδήμαρχοι,η διευθύντρια της Τεχνικής υπηρεσίας και η επιβλέπουσα μηχανικός του ΓΠΣ.Πληροφορηθήκαμε ότι η πρόεδρος του συλλόγου ήλθε είδε και απήλθε. Στον χώρο μέχρι τώρα παραμένουν ο πρόεδρος του συλλόγου του Πατήματος,ο κ Πράσσος από την παράταξη Ανδρεόπουλου και οι υπηρεσιακοί παράγοντες.Λυπάμαι που υποχρεώσαμε τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας σε μια διαδικασία που κάποιοι προσχηματικά εζήτησαν.Δυστυχώς κάποιοι εδοξάστηκαν κρυπτόμενοι,αρνούμενοι να ανταποκριθούν στο δικό τους (!!!)αίτημα για πλήρη ενημέρωση.Η διοίκηση του δήμου και εγώ προσωπικά θα παραμείνουμε ανοιχτοίκαι παρόντες σε κάθε προσπάθεια διαλόγου για τα μεγάλα θέματα της πόλης.Σίμος Ρούσσος»
………………………………………
Ουδεμία αναφορά στο ημίωρο στήσιμο και βέβαια  ούτε κατ επίφαση ένα  συγνωμη……. 
Που να καταδεχτει…….Τα σχόλια δικα σας…….

Ακολουθει η ανακοίνωση της κ. Δανου . η οποία αναφέρει τα αδιάψευστα πραγματικά περιστατικά, όπου και για πρώτη φορά τα μέλη του συλλόγου- παραλήπτες των e mail πληροφορούνται  ότι η κ. Δάνου και όλοι μας δεν «αποχωρήσαμε»  από κάποια διαδικασία, αλλά αντιθέτως υποβληθήκαμε  σε  ένα  ημίωρο στήσιμο, όχι καθήμενοι σε κάποια αίθουσα αναμένοντας την έναρξη της διαδικασίας, αλλά  ένα ημίωρο αναμονής έξω από την αίθουσα στα σκαλιά  του κτηρίου, με  7 βαθμούς θερμοκρασία..

Η ανακοίνωση της κ. Δανου  εχει  ως εξης: 


«Επειδή έχω μάθει να λέω την αλήθεια

Ενημερώνω τα μέλη του συλλόγου οτι η συνάντηση ήταν στις 7,00μμ.

Ημουν εκεί 7 και 2 λεπτά. Περιμέναμε στο δευτερο όροφο με κλειδωμένη την πόρτα του ορόφου, οι 3 μηχανικοί του Δήμου  η κ.Νότα η κ.Βαταβάλη και άλλη μια της οποίας δεν γνωρίζω το επίθετο.Επίσης ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Πατήματος, ο πρόεδρος του σκακιστικού συλλόγου, ο Δημοτικοί Σύμβουλοι κ,Γ.Θωμάς, και Παν. Τσούρας. Στις 7,29 μμ.θεώρησα οτι πλέον ήταν προσβολή για τους συλλόγους και τους πολίτες η συμπεριφορά της διοίκησης και αποχώρησα ,κάτι το οποίο έκαναν και οι υπόλοιποι εκτός του προέδρου του Πατήματος ο οποίος εκείνη τη στιγμή έλειπε.

Μέχρι τη στιγμή που έφυγα δεν είχε έρθει κανείς άλλος.

Λυπάμαι  πολύ γιατί δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος απο το Δήμο να έρθει να ανοίξει την αίθουσα και περιμέναμε στα σκαλοπάτια.!!

όλα τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση των μελών του συλλόγου

Η πρόεδρος του συλλόγου που πίστεψε οτι ο Δήμος υπολογίζει τις συλλογικότητες.

'Οτι και να ειπωθεί δεν πρόκειται να επανέλθω.»
…………………………………………….
Ακολουθεί δεύτερη ανακοίνωση του κ. δημάρχου, όπου θα ανέμενε κανείς αφού στην πρώτη ανακοίνωση  «του διέφυγε», να ζητήσει τουλάχιστον μια συγγνώμη  εκ μέρους κάθε αρμόδιου για το στήσιμο 3 υπαλλήλων,  2 δημοτικών συμβούλων, 3  εκπροσώπων συλλογικοτήτων και ενός ακόμα μέλους  Δ.Σ.  

Αντι αυτού όμως συνεχίζει την αήθη επίθεση στην κ. πρόεδρο  και  χαρακτηρίζει:  « μικρη ανθρώπινη  καθυστέρηση» το ημίωρο στήσιμο έξω από μια κλειστή αίθουσα και «παράλογο» το ομόφωνο αίτημα του Δ.Σ. του συλλόγου για πληροφόρηση, συνεχίζοντας βέβαια  την επίθεση με τον γνωστό αήθη τρόπο. 

Δείτε και θαυμάστε  ήθος και ύφος: 

sim rou . «Είναι πραγματικά θλιβερό να προσπαθεί κάποιος να βρεί δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα.Τρείς υπηρεσιακοί παράγοντες,δύο αντιδήμαρχοι και ο δήμαρχος ανταποκρίθηκαν ακόμη και με μια μικρή ανθρώπινη καθυστέρηση στην παράλογη δική σας απαίτηση να γίνει πρόβα της αυριανής διαβούλευσης. Παρά το γεγονός ότι αυτό δεν προβλέπεται πουθενά πιστέψαμε ότι πράγματι εχετε ενδιαφέρον συμμετοχής σε διάλογο και ανταποκριθήκαμε παρά το βαρύ προσωπικό πρόγραμμα. Αλλά φαίνεται ότι οι μονόλογοι σας είναι ευκολότεροι γιαυτό κσι φροντίσατε να αποκλείσετε την διοίκηση του δήμου από την συζήτηση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ενώ αντιθέτως καλέσατε επικεφαλή παράταξης της αντιπολίτευσης.Πράγματι τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους...»

Στην ανακοίνωση αυτή όμως ο κ. Δήμαρχος αναφέρεται και στο πρόσωπό μου , όπου «ψέγει» την κ. πρόεδρο διότι , δ'ηθεν με προσκάλεσε στην συνεδρίαση του  Δ.Σ. του συλλόγου της Ρεματιάς στις 10-1-2017. 

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε φτάνουν τα ψέματα…. έλεος……  

Επειδή το θεμα του ΓΠΣ είναι ένα σημαντικό ζήτημα, θεώρησα καθήκον μου, όπως θα μπορούσατε και εσε'ις να το θεωρήσετε, να παραβρεθώ στην συνεδρίαση του Δ.Σ.. Προσήλθα λοιπόν χωρίς καμία ιδιαίτερη πρόσκληση, ανταποκρινόμενος στην παρακάτω ανακοίνωση του συλλόγου:
……………………………………………………………..                              
«  Matroni Dikaiakou


προς Ρεματιά Κατάργηση εγγραφής

Αγαπητά μας μέλη
καλή χρονιά (οι ευχές ποτέ δεν είναι αρκετές...) 
καλή εβδομάδα και καλή αρχή των δραστηριοτήτων μας.

Αύριο συνεδριάζουμε για πρώτη φορά μέσα στο 2017 και θέλουμε να σας έχουμε κοντά, όσους από εσάς μπορείτε να παραστείτε.
Η συνεδρίαση θα γίνει αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 19:00 στο κτήριο πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Χαλανδρίου, Παπάγου 7, στο υπόγειο.
Η ημερήσια διάταξή μας 

1,Συζήτηση για την αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. ή οποία αφορά τη συμμετοχή μας στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Χαλανδρίου
 2,Προτάσεις για την δράση του συλλόγου
 3,Άλλα θέματα

   Ματρώνη Δικαιάκου
    Γενική Γραμματέας 
……………………………………………………………………

 κ. δήμαρχε μήπως θέλετε   να ελέγχετε  και με ποιους θα συζητούν οι συλλογικότητες της πόλης !!!!!!!  Μήπως επιθυμείτε να σας υποβάλλουν κατάλογο για έγκριση, για το ποιους θα συναντούν;;;; 

Αγαπητέ κ δήμαρχε για να το «ξαναδείτε»… Σας το έχουν  επισημάνει και μάλιστα   δημοσίως, και  μέλη της παράταξης σας. Διολισθαίνετε όλο και περισσότερο σε αντιδημοκρατικές μεθόδους.  Και όσο αυτό περιορίζεται στις ενδοπαραταξιακές σας σχέσεις δεν μας αφορά.  Όταν όμως αγγίζει τις συλλογικότητες της πόλης και   αντικείμενα όπως είναι το περιβάλλον και η λειτουργία της πόλης, μας αφορά όλους και έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε.

συγνώμη για το μακροσκελές αλλά η αλήθεια το επέβαλε. 

Γ.Θ.


ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: Επιβεβαιώνω απόλυτα ότι ο κ. Θωμάς δεν κλήθηκε ειδικά από τον Σύλλογο της Ρεματιάς, όλα τα μέλη του συλλόγου είχαμε δει το mail - πρόσκληση της κας Δικαιάκου - άρα και τον Συμεών - που δεν κάλεσε κανέναν μας ιδιατέρως. 
Απλά ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ θέλει να έχει το προνόμιο ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ και όταν έχει αντίλογο ζαλίζεται!
Σόρυ που δεν είμαι το ίδιο caumme il faut με τον Γιώργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου