Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΥ ΤΗΣ ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!

 
 
Από τον Παναγιώτη Πάντο του Συλλόγου του Πολυδρόσου λάβαμε την επιστολή που ακολουθεί.
 Προφανώς δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε την .... ( αν)αντιστοιχία με τις επιλογές του δήμου Χαλανδρίου, των παραδομένων φορέων της τοπικής κοινωνίας του Χαλανδρίου και βέβαια της πλειοψηφίας του δημοιτκού συμβουλίου του Χαλανδρίου!
 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Οι κάτωθι υπογράφοντες Εξωραϊστικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι

δια των Πρόεδρων τους ΔΗΛΩΝΟΥΝ με την παρούσα επιστολή ότι συμφωνούμε και συμπαραστεκόμαστε στις προσφυγές των συμπολιτών μας :

1. Eπαμεινώνδα Γαρδέλη, Δημοτικού Συμβούλου Αμαρουσίου, κατοίκου Αμαρουσίου, οδός Ανδρέα Συγγρού αρ. 2.

2. Αριστομένους Γαρδέλη, κατοίκου Αμαρουσίου, οδός Διονύσου, αρ. 171, άγιος Θωμάς.

3. Ειρήνης Πιτταρά του Γεωργίου, κατοίκου Αμαρουσίου, οδός Μυκηνών αρ. 9, Άγιος Θωμάς.

4. Παναγιώτη Πάντου, κατοίκου Αμαρουσίου, οδός Θάσου αρ. 7.

5. Γεωργίου Πιτταρά, κατοίκου Αμαρουσίου, οδός Μυκηνών αρ. 9, Άγιος Θωμάς.

ενώπιων του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών καθώς και σε όλες τις ενέργειες αυτών, προκειμένου να διαφυλαχτεί το οικιστικό περιβάλλον της πόλης μας (υπόθεση Χ.Ε.Υ. ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ).

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, με  αποφάσεις του.εχει ψηφίσει ομόφωνα και διεκδικεί τους χώρους των Χ.Ε.Υ., οι οποίοι πρέπει να του αποδοθούν και να χρησιμοποιηθούν ως κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι για τους κατοίκους.
Η υπέρμετρη δόμηση στην πόλη μας, η οποία έχει διαμορφωθεί και με την μεταφορά συντελεστή δόμησης, έχει εξαντλήσει ήδη την φέρουσα ικανότητα περαιτέρω ανοικοδόμησης κτισμάτων εμπορικής χρήσης, στις συγκεκριμένες πολεοδομικές ενότητες, δηλαδή του Αγ. Θωμά και του Ψαλιδίου, όπου πρόσφατα χορηγήθηκε άδεια στο Ο.Τ. Γ 1059 (Χ.Ε.Υ. ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ).

Έχουν οικοδομηθεί πέραν των 200.000,00 τ.μ. κτίσματα όπως το MALL, GOLDEN HALL, HELEXPO, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, LEROY MERLIN, CARFOUR, καθώς και έχουν εγκατασταθεί Δημόσιες Υπηρεσίες όπως το Υπουργείο Παιδείας, με αποτέλεσμα την πλήρη υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων.

Μετά τα ανωτέρω,

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ότι συμπαραστεκόμαστε απόλυτα με τις ενέργειες των συμπολιτών μας και είμαστε δίπλα τους στις δίκαιες διεκδικήσεις τους, οι οποίες μας εκφράζουν απόλυτα

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου