Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Δεν θα επαναλάβω όσα ο αξιότιμος δημοτικός σύμβουλος Κος Γ. Θωμάς έγραψε στο γράμμα του προς τα μέλη του συλλόγου προστασίας της ρεματιάς και του περιβάλλοντος και ανέβηκε στην φιλόξενη «πλατεία». Θέλω όμως να τα επιβεβαιώσω ως απόλυτα αληθή και να προχωρήσω λίγο ακόμα.

Μόλις αποχωρήσαμε, ενημερώθηκε ο δήμαρχος τηλεφωνικά για την αποχώρηση του συνόλου των προσελθόντων για ενημέρωση. Παρά ταύτα στις 7.47΄μμ ακριβώς κατέφτασε με 2 αυλικούς του και στις 8.01΄μμ έστειλε το 1ο κατάπτυστο γράμμα στο mail του συλλόγου της ρεματιάς (έτοιμο το είχε;). Σε αυτό το γράμμα θεωρεί περιττό ,πρωτοφανές και παράλογο το ομόφωνο αίτημα του συλλόγου μας για ενημέρωση πάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα και το ειρωνεύεται ως διαβούλευση της διαβούλευσης. Έτσι αποκαλύπτει την πρόθεση του να μην προσέλθει στην ενημέρωση και να στήσει την προβοκάτσια για να εκθέσει την αξιότιμη Κα πρόεδρό μας στα μάτια των μέλλων του συλλόγου μας. Έχασε ακόμα μια φορά. Η προβοκάτσια έπεσε στο κενό και αποκαλύφτηκε πόση σχέση έχει με την δημοκρατία και πόσο αμοραλιστής είναι. Να τον χαίρονται κάτι επαγγελματίες «συνδικαλιστές» και κάτι «αμμεσοδημοκράτες» που τον στηρίζουν ακόμα.

Το κύριο ερώτημα όμως είναι: Γιατί επιτέθηκε μόνο στην πρόεδρο του συλλόγου της ρεματιάς και όχι κατά και των άλλων 3ων προέδρων συλλόγων της πόλης μας, οι οποίοι έκαναν ακριβώς το ίδιο, δηλαδή αποχώρησαν μη δεχόμενοι την προσβολή και μη αντέχοντας το κρύο;

1. Διότι είναι γυναίκα και την θεωρεί ευάλωτη . Εξάλλου είναι γνωστή και στην αυλή του και στον σύλλογο εργαζομένων του δήμου μας, η σκαιά συμπεριφορά του προς τις γυναίκες. Πρόσφατα έκαναν στάση εργασίας και συνέλευση γι΄αυτό το θέμα.

2. Διότι έχει πληροφορηθεί δεόντως, ότι το ΔΣ του συλλόγου της ρεματιάς είχε ετοιμάσει 25 καίριες ερωτήσεις και 12 προτάσεις για την προτεινόμενη αλλαγή του ΓΠΣ της πόλης μας. Αυτό τον κάνει έξαλλο επειδή του χαλάει τα σχέδια του να περάσει λάθρα και ερήμην των πολιτών τα ανοσιουργήματα που ετοιμάζει σε βάρος της πόλης μας και των πολιτών της, για να εξυπηρετήσει μεγάλα και μικρά συμφέροντα για ίδιαν όφελος.

3. Διότι ο σύλλογος της ρεματιάς απαιτεί και δεν επαιτεί, διεκδικεί και δεν παρακαλεί, λειτουργεί δημοκρατικά και δεν θέλει νταβατζίδες. Όλα αυτά τα στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με την «κουλτούρα» και τον «πολιτισμό» του δήμαρχου, που επιθυμεί (όπως φαίνεται και στα γράμματα του) συλλόγους χειροκροτητές και ΔΣ που να ελέγχονται από αυτόν και να λογοδοτούν σαυτόν και όχι στα μέλη τους. Αυτό είναι πεντακάθαρο αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τις παρεμβάσεις των μισθοφόρων του και της προσοντούχας αντιδημάρχου του.

Συμπολίτες μου δεν μας αξίζει ένας τέτοιος δήμαρχος. Και λυπάμαι αφόρητα γι’ αυτό και διότι έχω συμβάλει κι εγώ σε αυτό το αίσχος. Αποδεικνύεται καθημερινά ,ότι δυστυχώς ο ταρίφας δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της τιμής που του κάναμε να είναι δήμαρχος μας. Άρα είναι φυσικό γι’ αυτόν να ασχημονεί και να προσφέρει γη και ύδωρ σε συμφέροντα για να στηριχθεί, σε βάρος μας και σε βάρος της πόλης μας.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΑΙ.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου