Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΓΠΣ - ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΥΜΕΩΝ: Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ!


Γ. ΘΩΜΑΣ
Εχθές στις 19.00 θυμίζουμε - είχε ορίσει ο Γερολυμάτος ότι στην αίθουσα του Κοινωνικού Παντοκοροϊδείου (εκείνο το κλουβί στο οποίο συγκεντρώνουν συνεχώς τν κόσμο για να δικαιολογήσουν ότι ΑΚΟΜΑ δεν το έχουν ξενοικιάσει και πληρώνουν 5500 τον μήνα νοίκι - θα επανέλθουμε σε αυτό για τα περί "εξόδου κινδύνου" του ΠΑΚ) τους φορείς που είχαν απορίες για το ΓΠΣ για να τους τις λύσει ο μεγάλος Βεζύρης, ο Σουλτάνος και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, ύστερα από αίτημα του Συλλόγου της Ρεματιάς.

 Ημείς οι σκλάβοι του ωραρίου καταστημάτων δεν έχουμε την απαίτηση να λαμβανόμαστε υπόψη σε τέτοιες εκδηλώσεις, άλλωστε το κυρίαρχο μοντέλο του "συστήματος" είναι "ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ -ΕΧΕΤΕ ΜΑΓΑΖΙ", οπότε θα πήγαινα στην συζήτηση στις 20.30.

Ήταν 20.15  το βράδυ όταν με πήρε ο Γιώργος Θωμάς στο τηλέφωνο.

"Διαβούλευση! Βέβαια!" μου λέει ειρωνικά.

- Τι έγινε; Τέλειωσε κιόλας; τον ρωτάω.

-ΟΧΙ - μου λέει - δεν άρχισε ποτέ! Στις 7 είμαστε εκεί: η Δάνου (πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου ρεματιάς), ο Κομπότης από τον σύλογο ρεματιάς,  ο Γιώργος Γεωργιάδης από τον Σκακιστικό και δύο υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας και εγώ" (ο Θωμάς δηλαδή).



- Σκότος και έρεβος. Κλειδωμένο το κτίριο και χωρίς φώτα.Στις 19.15 κάλεσα τον δήμαρχο στο τηλέφωνο
συνέχισε ο Θωμάς που είναι και κόρη ναυάρχου, ευγενής και κατά των συγκρούσεων. (ΣΣ να δω πώς θα το κάνεις αυτό σε αυτό το τρελοκομείο ρε Γιώργο, απορία το έχω).

 Αναβλήθηκε η διαούλευση δήμαρχε; ρώτησε ο Θωμάς.
-Όχι τώρα είναι απαντάει ο Συμεών.

- Πού είναι; Είμαστε εδώ και δεν ....  συνεχίζει ο Θωμάς.
΄Μήπως άλλαξε χώρο, μήπως γίνεται αλλού;

- "Όχι, κάτσε να δω"  απαντάει ο παπατζής. 
*Τί είδε τώρα ...."

Έκλεισαν το τηλέφωνο, περίμεναν άλλα 20 λεπτά οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθουν, καθήμενοι στο μαρμάρινο πεζούλι, στο πεζοδρόμειο, πάγωσε ο απαυτός τους και τελικά στις 19.35 αποφάσισαν να πάνε σπίτι να τον ζεστάνουν αφού το κτίριο παρέμενε κλειδωμένο και σκοτεινό.

Ευτυχώς - για εμένα - με ενημέρωσε ο Γιώργος και δεν έτρεχα τσάμπα, να γυρίζω γύρω γύρω το γυράκι κανένα εικοσάλεπτο να βρω να παρκάρω στο Κοινωνικό Παντοκοροϊδείο.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!
ΕΧΩ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΜΚΟ (αυτοί που θέλουν τώρα και να μονιμοποιηθούν στο δημόσιο ως οι πρώτοι που διορίστηκαν σε ΑΕ και έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι από το παράθυρο) ΠΑΡΕΞΗΓΗΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ .

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!

Τι ακολούθησε;;;;

Μείνετε συντονισμένοι στην ΠΛΑΤΕΙΑ!
Για να μην λέτε ότι είμαστε εμείς οι κακοί που λέμε ότι είναι ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου