Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Αθλητικά προγράμματα σε Σχολεία

Ο Δήμος Χαλανδρίου, υλοποιεί, στα πλαίσια του «Προγράμματος Άθλησης Για Όλους» περιόδου 2016-2017, δημοτικά αθλητικά προγράμματα, σε σχολεία του Δήμου.
Τα σχολεία, στα οποία θα πραγματοποιούνται τα προγράμματα, καθώς και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:


Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα προγράμματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία της Διεύθυνσης Παιδείας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, στο τηλέφωνο: 210-6819350



ΣΧΟΛΙΟ: Το δελτίο τύπου λέει την μισή αλήθεια και αφήνει πολλα στην φαντασία του ιθαγενή.

Διότι δεν πρόκειται για ΝΕΑ προγράμματα αλλά αυτά που ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο το γραφείο προπαγάνδας, τα οποία μεταφέρει ο δήμος στα προαύλια των σχολείων από το Πέρκιζας. 

Δεν είναι κακό αυτό, δεν το κατακρίνουμε απλά κατακρίνουμε την ασάφεια των δελτίων προπαγάνδας.

Και είναι επί πληρωμή, δεν είναι δωρεάν, μην μπερδεύεστε δηλαδή γιατί δεν σας τα λέει όλα το δελτίο προπαγάνδας.

Το αντίτιμο είναι από πολύ χαμηλό (για το πρόγραμμα γυναικών - 5 ευρώ το μήνα) μέχρι χαμηλό (10 και 15 ευρώ το μήνα για παιδιά).

Είναι πραγματικά επιδοτούμενα όμως σε σχέση με τα αντίστοιχα των αθλητικών σωματείων και οφείλουμε να τα λέμε ΟΛΑ.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΝΩ ΝΕΟ (στο 14 ας πούμε), ΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ (στο 11ο ας πούμε, που έχει και αθλητικό δάπεδο στο προαύλιο), ΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ (στο 3ο) ΟΜΩΣ!

ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (και τα μεγαλύτερα παιδάκια) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ και πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα σχολείο ανά γειτονιά

Δείτε το!

Και όταν το δείτε να λέτε και μια κουβέντα για την πατρότητα των προγραμμάτων που ΤΩΡΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ενώ παλιά τα κατηγορούσατε ως φορομπηχτικά.
Να λέτε από ποιο δημοτικό πρόγραμμα διαβάζετε αυτά που κάνετε και κοκορεύεστε.

ΝΤΑΞΕΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου