Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

LIK - A ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΤΡΕΝΤ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ - ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ



ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΦΑΤΣΟΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!!!

  • ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙΠΟΤΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, των ΦΑΣΙΣΤΩΝ της δεξιάς, του ΜΠΑΤΣΟΚ και της ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  άστολους χωροφύλακες και σερίφηδες (ο φασισμός δεν έχει παράταξη)   ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ  LIKE ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΥΣ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΎΣ, ΜΙΣΑΛΛΌΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ , τους διαπομπεύει δημόσια  και τους περνάει από LIK-Α  δικαστήρια εξοντώνοντάς τους ανθρώπινα, ηθικά και οικονομικά.
  • ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ  ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ, τον Γκάκα, τη νονά σε δυόμιση χρόνια ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ θα έχουν - επιτέλους - τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ, ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, που πάντα ήθελαν, είχαν ως κρυφό πρότυπο και δεν τόλμησαν ΠΟΤΕ στο δημοκρατικό Χαλάνδρι.
ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ που λαμβάνουν ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ όλων των αποχρώσεων, απλόχερα από τους ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΕΣ και LIKίζοντας.

ΘΕΛΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ - όπως η ΠΟΥΤΑΝΑ - ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ - από την καργαριστερή πάσα που του γίνεται - ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ.

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΗΘΙΚΑ  Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ για τα χρόνια που κρυβόταν και παρίστανε τον δημοκράτη. Από τον Συμεών που χρόνια παρίστανε τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
  • Σε εκείνους λοιπόν τους αυτοαναγορευόμενους παράγοντες - πολιτιστικούς και αθλητικούς -- άσχετους με την τοπική κοινωνία, φυτευτούς του συστήματος της τοπικής διαπλοκής, που έγιναν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και με αποφάσεις πίσω από κλειστές αίθουσες σκοτεινών διαδρόμων και στοών, νοματαίοι στην πόλη μας, μεταφερόμενοι κομματικοί κομισάριοι, εξουσιαστές και ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ διαχειριστές της δημοτικής περιουσίας προς όφελος συμφερόντων εκτός πόλης, που δεν έχουν σχέση ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τα παιδιά των ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ
  • Σε εκέινους που δεν κατάφεραν να τους αποδεχτούν να γίνουν παράγοντες στον ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ και τους έφεραν εδώ παραμάγαζα
  • Σε εκείνους τους παράγοντες που βιάζονται να μοιράσουν τα ιμάτια των εξοντομένων συναδέλφων τους, ομνύοντας ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,  στην αλληλεγγύη, τα συλλογικά ιδεώδη, την κοινωνική προσφορά και ευαισθησία, ενώ είναι παντελώς ακατάλληλοι ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ στον δημόσιο χώρο και να τα μπολιάζουν με τέτοια ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ (Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ) εργαζόμενοι αόκνως (και εθελοντικά όπως λένε οι υποκριτές) να τα εντάξουν στην μισαλλοδοξία   ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.
  • Σε εκείνη την τοπική διοίκηση του Χαλανδρίου που διώχνει από τα πάρκα, τα κυλικεία, τα σχολεία, τα πεζοδρόμια, τα γήπεδα  και τον δημόσιο χώρο τους Χαλανδραίους για να  βάλει στην θέση τους παραταξιακά φερέφωνα και υπαλληλάκια.
Σε όλους αυτούς αξίζει το δικό μας δακτυλικό σχόλιο στο facebook!


ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ!
 
ΝΑ το δικό μας ΔΑΚΤΥΛΟ σε στελέχη της αυτοδιοίκησης,  που πιστεύουν ότι ο διχασμός της τοπικής κοινωνίας μπορεί να εξυπηρετήσει τα πολιτικά τους σχέδια.


ΘΑ ΑΠΟΥΤΥΧΟΥΝ! 

ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΑ που θα ξανανιώσει τον δήμο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ και όχι ΔΙΩΚΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣMΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΟΝΩΝ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου