Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ 650 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΝΤΑ ΤΗΣ ΑΕΠΙ;;;



Οι δήμοι έχουν μετατραπεί σε εισπράκτορες της ΑΕΠΙ (και της ENERGA, και της HELLAS POWER και δεν ξέρω εγώ πόσων ακόμα που εμπλέκονται στις συναλλαγές του ΔΗΜΟΤΗ με τον ΔΗΜΟ του (μεγάλο θέμα, άλλη φορά για να μην χαθούμε).

Το πιστοποιητικό ΑΕΠΙ το ξέρει, όποιος έχει ανοίξει καφενέ και για να πάρει άδεια του ζητάνε .... και χαρτί της ΑΕΠΙ. (και πιστοποιητικό ότι ξέθαψε την προγιαγιά του από το νεκροταφείο της πατρίδας του της Ανωμαγουλίτσας και δεν έχει υποχρεώσεις στον εκεί ΟΤΑ).

Βέβαια τώρα πήραν την αρμοδιότητα των αδειών ΚΥΕ από τους δήμους, οπότε θα εισπρακτορεύει άλλο δημόσιο για να βγάζει την ψυχή του επιχειρηματία να κάνει δουλειά.

Όμως εκτός του ότι πληρώνεις λοιπόν τους εισπράκτορες για να μαζεύει λεφτά το σκανδαλομάγαζο, μαλάκα μπαμπουίνε, πρέπει να πληρώνεις και κατευθείαν την ΑΕΠΙ για να έχει λεφτά να πληρώνει τον δντα και το σόι του.

Μήπως ΚΑΙ ΑΥΤΟ δεν το έχουμε αναδείξει από την ΠΛΑΤΕΙΑ σε ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ;

Έλα να το θυμίσουμε τώρα που το πράγμα βράζει:

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2015 - ο Ακατανόμαστος ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου και ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ:

ΠΑΡΑΛΟΓΟ; Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjH2gGJnPgXAY7TmGUpscJ230PFpey-tR2zXTMakXDPMmNZJ9fvy6smbCG6AGzJ6ma3AP3i6Ss0RXWq2JBfQyQl9ivERsVKdcg6CTy_zttCSXiGicZCvqkP39n3Co3c9s3mugo68Yj9i54/s1600/psyxotikes_diataraxes_3_lar.jpg 
Σε αυτή τη χώρα δεν πλήττεις ποτέ και κάθε μέρα ανακαλύπτεις και μια παπάτζα.
Στην συνεδρίαση της ΟΕ της Παρσκευής έγινα σοφότερος αναγνώστη μου.
Έμαθα ότι ο δήμος Χαλανδρίου πρέπει να πληρώσει - λέει - στην ΑΕΠΙ πνευματικά δικαιώματα για τις παραστάσεις στο θέατρο της Ρεματιάς.
Ήξερα ότι η ΑΕΠΙ μαζεύει πνευματικά δικαιώματα από μαγαζιά για τον καλλιτέχνη - δημιουργό όταν ΑΛΛΟΙ εκμεταλλεύονται ή εμπορεύονται την δημιουργία του, την πνευματική του ιδιοκτησία.
Έμαθα όμως ότι η ΑΕΠΙ παίρνει πνευματικά δικαιώματα και όταν ο ίδιος ο καλλιτέχνης - δημιουργός ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ την δουλειά του σε ένα δημοτικό φεστιβάλ.
Και μάλιστα ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ κατευθείαν από τον δήμο για την παράσταση από τον δήμο.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΠΙ ΑΕ, όταν έχει πληρωθεί Ο ΙΔΙΟΣ ο δημιουργός για την παράσταση, εγώ δεν κατάλαβα.
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΑΝΟΥ;
 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ .... ΜΕΓΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ SITES ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ που βγήκε μετά από έλεγχο που διέταξε ο Ξυδάκης και που δείχνει ότι η εταιρία είχε περισσότερα έξοδα από έσοδα ΑΡΑ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤΟΣ (αυτά για να προλάβω τους "ευαίσθητους" που θα μας αρχίσουν τη χρηστομάθεια περί των δικαιωμάτων των δημιουργών).

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ 52 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ το μήνα μισθό, τα δάνεια και τις αμοιβές ΔΣ της τάξης των 20 χιλιάδων το χρόνο;

ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;;;;

Αν ήταν καμιά καθαρίστρια με πλαστό πτυχίο δημοτικού θα την είχανε στα μανταλάκια με φωτογραφία και ΟΚΤΑΡΙ ΤΙΤΛΟ:

"ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ! ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ"

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ Ο ΔΝΩΝ;;;; ΟΕΟ:::;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου