Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.


Καλώς τον κύριο Ευθυμίου στον δημόσιο διάλογο που έχουν ανοίξει χιλιάδες πολίτες του Χαλανδρίου, στα social media, στους δρόμους και στις πλατείες, για το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου, για τα ευρωπαϊκά του μετάλλια, για τις διακρίσεις του, για την προσφορά του στην πόλη και στη νεολαία της και για την α π ί θ α ν η ιστορία με την δήθεν … αυθαίρετη κατάληψη του αθλητικού κέντρου ΄Αποστολοπούλου΄ και τις λοιπές γλυκανάλατες ιστοριούλες που δεν είναι τίποτε άλλο παρά «καθρεφτάκια για ιθαγενείς»!

Κύριε Ευθυμίου, προφανώς σας διαφεύγει ότι στον δημόσιο διάλογο υπάρχουν βασικοί κανόνες.

Πρέπει να είστε πιο προσεκτικός, διότι προφανώς από πολιτική και αυτοδιοίκηση είστε … «μακράν»! (Έχετε ακουστά αυτό που λέει ο λαός, από φωνή ... "κορμάρα";)

Πρώτον:

Όταν έχει μιλήσει, έχει απαντηθεί σε όλα τα επίπεδα και έχει προ πολλού σιωπήσει ηττημένος (έχει «τραβήξει χειρόφρενο» κατά το κοινώς λεγόμενο) ο δήμαρχος, η δική σας παρουσία είναι μεν κάπως «χαριτωμένη», όπως όταν καπνίζατε το ένα τσιγάρο πίσω απ’ το άλλο με «επιτηδευμένη άνεση» επιβλέποντας την αποβολή του ΠΑΚΧ (δείτε τη συνημμένη φωτογραφία που σχολιάστηκε δεόντως), αλλά οπωσδήποτε στερείται οποιασδήποτε ουσίας.

Θα ήταν οπωσδήποτε καλύτερα να αφήνατε την αυτοδιοίκηση στους αιρετούς αυτοδιοικητικούς και εσείς να αφοσιωνόσασταν στα υπαλληλικά καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί, ως μετακλητός υπάλληλος του Δήμου.

Είστε άλλωστε από τους … «τυχερούς», ρωτήστε τους άλλους που περιμένουν στη σειρά!

Μια που το’ φερε η συζήτηση, άραγε με τι ακριβώς ασχολείστε στον Δήμο;

Και με τι ασχολείστε γενικότερα;

Δεύτερον:

Τι εννοείτε όταν λέτε ότι «… ως νέο λοιπόν πεδίο αντιπαράθεσης με τη διοίκηση ανακαλύφθηκε το πεδίο του «αυταρχισμού». Πρόκειται για πεδίο σαφώς πιο περιορισμένων δυνατοτήτων από το πρώτο, αλλά οι εμπνευστές του πιστεύουν ότι μπορεί να δημιουργήσει συσπειρώσεις από τρείς διαφορετικές ομάδες. Από εκείνους που βιώνουν τον α υ τ α ρ χ ι σ μ ό τ η ς κ ε ν τ ρ ι κ ή ς ε ξ ο υ σ ί α ς και απορρίπτουν στο σύνολό του το πολιτικό προσωπικό … »;

Α πα πα! Θα σας βάλουν πιπέρι … !

Αυταρχική η κυβέρνηση;;;

Το λέτε εσείς αυτό;;;

Και δεν σας απέλυσαν ακόμη;;;

Αυτό είναι ΕΙΔΗΣΗ!

Σας το λέω με συμπάθεια, προσέξτε γιατί καραδοκούν οι «αλεπούδες» της δημοσιογραφίας, και αν «ξεφύγει» αυτό προς τα media …

Τρίτον:

Τι εννοείτε όταν λέτε ότι υπάρχουν πολίτες που ερμηνεύουν ως «αυταρχισμό» την απώλεια προνομιακών σχέσεων που διατηρούν, διαπλεκόμενοι με τις δομές της τοπικής εξουσίας;

Η μόνο προνομιακή σχέση που γνωρίζουμε ότι υπάρχει, είναι η δική σας, ως μετακλητού υπαλλήλου, με τον Δήμο Χαλανδρίου, μέχρι να την χάσετε με αυτά που λέτε περί «αυταρχισμού της κυβέρνησης»…

Τελικά αυτό που είπατε τι είναι, απερισκεψία;;;

Τέταρτον:

Τι εννοείτε όταν λέτε ότι «… η αυθαίρετη κατάληψη ενός δημόσιου χώρου και η εκμετάλλευσή του με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια παρουσιάζεται ως δικαίωμα, ενώ η διεκδίκησή του από το νόμιμο ιδιοκτήτη του ως «αυθαιρεσία. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς παραμύθια»;

Εντάξει, είναι γνωστό ποιος κερδίζει πάντα στη ζωή. Όσες φορές και να αναρτήσουμε την απόφαση του Κέντρου Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου που παραχώρησε τη χρήσης της «υπόγας» στο ΠΑΚΧ, εσείς δεν θα την δείτε.

Ούτε ποτέ θα καταλάβετε την αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την συνταγματική υποχρέωση που έχει το Κράτος για να τον στηρίζει, ηθικά και υλικά.

Εξ΄ άλλου, στο δημοτικό συμβούλιο πρόσφατα έγινε συσχετισμός του αθλητισμού με την ... "ντόπα". Ίσως έπρεπε να τους επισημανθεί ότι όσο κακή είναι η "ντόπα" για τον αθλητισμό, άλλο τόσο κακό είναι το αλκοόλ κατά την ενάσκηση δημόσιας εξουσίας.

Εντάξει κύριε, εφόσον όσες φορές και αν αποδείξουμε το δίκιο μας εσείς δεν θα το δείτε, κερδίζετε 100 – μηδέν!!! (είναι γνωστό ποιοι κερδίζουν πάντα στη ζωή με 100 - μηδέν).

Αλλά περιμένετε λίγο, μήπως μας αποδώσουν δίκιο άλλοι, που η ετυμηγορία τους «μετράει» λίγο περισσότερο από την δική σας.

Τέλος, κύριε Ευθυμίου, σας ευχαριστούμε που έστω και εμμέσως πλην σαφώς μας αναγνωρίζετε ότι, λόγω των δημοκρατικών μας φρονημάτων, διαθέτουμε, αντικειμενικά, αυξημένη ευαισθησία σε θέματα αυταρχισμού.

Ναι κύριοι, δεν θα το βάλουμε κάτω, θα είμαστε πάντοτε απέναντι στην αυθαιρεσία, απ΄ όπου κι αν προέρχεται!!!

Με τις υγείες σας,

Για το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Τζήμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου