Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ1.        Έγκριση της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής για το έργο «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΧΑΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ Κ.Α.Π.Η. ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου και αναπληρωτή του.

2.    Έγκριση υποβολής πρότασης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα HORIZON 2020 – RE-IMAGINE.

3.        Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου 2016 του Δήμου.

4.    Ορισμός μέλους για τη συγκρότηση της Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης διαφορών και αμφισβητήσεων.

5.        Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

6.        Διαγραφή προσαυξήσεων από οφειλές καθαριότητας οικογενειακού τάφου λόγω λανθασμένης αναγραφής της διεύθυνσης του οφειλέτη.

7.        Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού 980,00 € εις βάρος του            Κ.Α. 00.6434.01 με τίτλο: «Λοιπές δαπάνες δημοσίων σχέσεων» για την πραγματοποίηση αποκριάτικης γιορτής εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου.

8.        Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης ποσού για ομιλία – συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Ημέρα της Γυναίκας.

9.        Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση μουσικού αφιερώματος στον Νίκο Γκάτσο.

10.     Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση σεμιναρίων σύγχρονης κιθάρας σε Γυμνάσια του Δήμου Χαλανδρίου.

11.     Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση αφηγηματικής  παράστασης για ενήλικες, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στη Βιβλιοθήκη Χαλανδρίου (Αετοπούλειο Πολ. Κέντρο).

12.     Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για τη μεταφορά μελών των Κ.Α.Π.Η., μουσικών, παιδιών μουσικής χορωδίας, νηπίων των δημοτικών παιδικών σταθμών, καθώς και για τη μεταφορά των παιδιών για την αθλητική κατασκήνωση 2017 με ιδιωτικά αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης με οδηγό.

13.     Μείωση ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από επιβολή τροφείων σε νήπια του 2ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

14.     Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

15.     Αντικατάσταση μέλους της Σχολικής Επιτροπής Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

16.     Τροποποίηση – Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 499/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

17.     Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Μελέτες Πυροπροστασίας Δημοτικών Χώρων και Εγκαταστάσεων».

18.     Άρση απαλλοτρίωσης με τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 456 επί της οδού Ολύμπου 38 και Μεταμορφώσεως του Δήμου Χαλανδρίου, που έχει επιβληθεί σε ιδιοκτησία της κ. Παρασκευής Ιωαννίδη, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 4315/2014.

19.     Επανεπιβολή ή άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης και τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 496Α στην περιοχή Τούφα του Δήμου Χαλανδρίου σε ιδιοκτησία των κ.κ. Ζωή Ζάχαρη και Κ. Έξαρχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *