Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΑΜΟΛΑΕΙ ΑΕΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ


Στον Συνοικισμό λοιπόν γίνεται το πείραμα.

Το πείραμα του "συμμετοχικού προϋπολογισμού".

Γελάνε και τα πλακάκια της Μικράς Ασίας και της Χρυσοστόμου Σμύρνης. ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ speaking!

Η Συντονιστική Επιτροπή των 10 εκλεγμένων από τους 121 χώρισαν την αρχική περιοχή στην οποία είχε απευθυνθεί ο Συμεών σε 3 για να ξανακάνουν 3 συνελεύσεις ανα μικρότερη γειτονιά του Συνοικισμού και ίσως να βγάλουν  3 Συντονιστικές Επιτροπές.

"Και τώρα, αν πάω σε αυτή τη συνέλευση που μας καλούν πόσα λεφτά  αναλογούν από τον συμμετοχικό προϋπολογισμό σε κάθε γειτονιά" με ρώτησε κάτοικος της περιοχής, βέρος συνοικισμιώτης εχθές που αμολάγαμε αετό με την Ντόλυ.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;; με ρώτησε!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕ!

Τα 150 χιλιάρικα θα φαγωθούν σε γραμματόσημα για να στέλνουν επιστολές για τις γενικές συνελεύσεις (δηλαδή έντυπο προπαγανδιστικό υλικό του Συμεών).

Αν για κάθε συνέλευση ο δήμος πληρώνει ταχυδρομικά για 6 χιλιάδες επιστολές - και τώρα θα κάνουν 3 - ε τι νομίζεις ότι θα μείνει για τον Συνοικισμό.

Αλλά μου είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον πραγματικά σχετικά με τις συμμετοχές στην συντονιστική επιτροπή.

ΚΑΛΕ ΠΟΙΑ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 121 ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ;;;

ΞΕΡΕΤΕ;;;

Δεν ξέρετε έτσι;

Λοιπόν τώρα που μιλάει ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ θα βγάλει το λαλίστατο γραφείο τύπου μια ανακοίνωση με τα μέλη της επιτροπής για να μας ενημερώσει επίσημα. Έτσι δεν πρέπει;;;

Άργησε λίγο - βέβαια - αλλά θα μας ενημερώσει το γραφείο σουλτανικής προπαγάνδας.

Άμα δεν μας ενημέρωσει θα σου πω εγώ, μην ανησυχείς. Αλλά πρώτα θα τους αφήσουμε ακόμα λίγο να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους νομίζοντας ότι δεν φαίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου