Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

Δεν θα ασχοληθούμε και εμείς με αυτό το τραγικό δυστύχημα με το οποίο ασχολούνται όλοι.

Θα ασχοληθούμε με το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και την διαρροή του.

Πάλι ο τύπος φταίει, στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα για τους περισσότερους.

Δεν υπάρχει αυτό ρε φίλε!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ VIDEO ενός τραγικού δυστυχήματος, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΈΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ....φταίει ο τύπος που το υλικό που βρέθηκε στα χέρια του το δημοσιοποίησε!

Κατά την γνώμη δηλαδή ιθαγενών τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης έπρεπε να έχουν το υλικό αλλά να μην το δημοσιοποιήσουν.
 
Βρήκαν ευκαιρία όλοι όσοι θεωρούν ότι οι περιοριστικές πολιτικές - δηλαδή η ενίσχυση ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ - ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ - είναι η λύση κάθε προβλήματος της λαβωμένης κοινωνίας μας να επιτεθούν ....στον αγγελιοφόρο.

Δύο κατηγοριών τύποι είναι αυτοί που φωνασκούν κατά του τύπου για την δημοσιοποίηση του βίντεο: Είτε αφελείς πολιτικά απαίδευτοι - ακόμα κα άκοντες κρυφοφαστίστες μπαμπουίνοι (δεν το ξέρουν ακόμα ότι είναι φασίστες ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ζουν ανάμεσά μας) ή - το χειρότερο - καθεστωτικά τσιράκια, που παρεμβαίνουν με κατά παραγγελία ποσταρίσματα υπέρ των αφεντικών τους για να μην αφήσουν τον ΠΟΛΙΤΗ να βγάλει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ για τις ευθύνες της διαρροής, τους πραγματικά υπευθύνους.

Σε εκείνους δηλαδή που έχουν αναλάβει με εργολαβία  ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΩΝ, την ευθύνη της διαχείρισης του υλικού που καταγράφουν οι κάμερες ασφαλείας.

Και κανένα ποστ, κανένα άρθρο,  μέχρι τώρα δεν είδα που να ζητάει ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ προστασίας του υλικού των καμερών, ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ και όχι του αντικείμενο εμπορικών συναλλαγών με δημοσιογραφικά και εκδοτικά συμφέροντα!

ΒΛΕΠΕΙΣ για τους τσάτσoυς του συστήματος είναι πιο βολικό και προσοδοφόρο (με την ευρύτερη έννοια), να ζητούν να πληρώνει όλες τις στρεβλώσεις Ο ΠΟΛΙΤΗΣ - με περιορισμό των δικαιωμάτων του - ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ  -  παρά ο ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ τσάτσος του συστήματος που πληρώνεται για να προστατεύει το υλικό καταγραφής για λογαριασμό των αρχών προστασίας του πολίτη και το πουλάει.

ΠΟΙΟΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ......

ΥΓ: Το άρθρο το έγραψα εχθές. Σήμερα το πρωί άκουσα ότι διατάχθηκε ΕΔΕ για την διαρροή και ότι υπεύθυνη για την διατήρηση του υλικού ήταν η Τροχαία Φθιώτιδας. Για να δούμε, θα βγάλει τίποτα η ΕΔΕ ή θα κρυφτούν τα αποτελέσματά της ως επτασφράγιστα μυστικά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου