Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

3+1 ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ


  •  Ο Μπελογιάννης πέρασε στο θρύλο για όλους τους αγώνες του και ιδιαίτερα για την συνέπεια λόγων και έργων μέχρι τέλους. Μεγαλύτερη τιμή λοιπόν για αυτόν είναι η μίμηση του παραδείγματος του.
  •  Η απολογία του στο δικαστήριο είναι ένας ύμνος στην κομμουνιστική ιδεολογία στην κομμουνιστική ηθική και στην πατριωτική στάση του ΚΚΕ. Κόμματα που στα βασικά τους κείμενα (αποφάσεις συνεδρίων, διακηρύξεις, προγράμματα} δεν αναφέρουν ούτε μια φορά τη λέξη κομμουνισμός ή κάτι παρόμοιο, πόση σχέση μπορεί να έχουν με το Μπελογιάννη;;;;
  •  Το γεγονός ότι σήμερα ξεπουλιέται ο δημόσιος πλούτος (Λιμάνι Πειραιά, Ελληνικό, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αεροδρόμια, παραλίες, λιμάνι Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται η ΔΕΗ και έπεται συνέχεια) πόση σχέση επίσης μπορεί να έχει με αυτά για τα οποία πάλεψε και θυσιάστηκε ο Μπελογιάννης και οι σύντροφοι του;;;;
  • Τα αεροδρόμια μας, μάλιστα, τα αγοράζει ο «ιδιώτης»: Γερμανικό Δημόσιο με δάνειο από ελληνική τράπεζα!!!!!!!!!!!!!!!!! Με άλλα λογία, ο ηττημένος αγοράζει την περιουσία του νικητή με λεφτά του νικητή!!!!!! Τρίζουν τα κόκκαλα του Δημήτρη Μπάτση, Συγγραφέα της διατριβής: «Η Βαριά Βιομηχανία στην Ελλάδα», που εκτελέστηκε μαζί με τον Νίκο Μπελογιάννη. 
  • Άνοιξε τελικά σχολή ο Συμεών!!! Με ελληνικό χρήμα αγοράζουν ελληνική περιουσία οι Γερμανοί. Θα έχει μεγάλη πλάκα να κάνει τιμητικό μνημόσυνο και αυτός, ως πρωτοσύγκελος πασών των εξουσιών και ως σχολάρχης.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Ε

Ε

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *