Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

3+1 ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ


  •  Ο Μπελογιάννης πέρασε στο θρύλο για όλους τους αγώνες του και ιδιαίτερα για την συνέπεια λόγων και έργων μέχρι τέλους. Μεγαλύτερη τιμή λοιπόν για αυτόν είναι η μίμηση του παραδείγματος του.
  •  Η απολογία του στο δικαστήριο είναι ένας ύμνος στην κομμουνιστική ιδεολογία στην κομμουνιστική ηθική και στην πατριωτική στάση του ΚΚΕ. Κόμματα που στα βασικά τους κείμενα (αποφάσεις συνεδρίων, διακηρύξεις, προγράμματα} δεν αναφέρουν ούτε μια φορά τη λέξη κομμουνισμός ή κάτι παρόμοιο, πόση σχέση μπορεί να έχουν με το Μπελογιάννη;;;;
  •  Το γεγονός ότι σήμερα ξεπουλιέται ο δημόσιος πλούτος (Λιμάνι Πειραιά, Ελληνικό, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αεροδρόμια, παραλίες, λιμάνι Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται η ΔΕΗ και έπεται συνέχεια) πόση σχέση επίσης μπορεί να έχει με αυτά για τα οποία πάλεψε και θυσιάστηκε ο Μπελογιάννης και οι σύντροφοι του;;;;
  • Τα αεροδρόμια μας, μάλιστα, τα αγοράζει ο «ιδιώτης»: Γερμανικό Δημόσιο με δάνειο από ελληνική τράπεζα!!!!!!!!!!!!!!!!! Με άλλα λογία, ο ηττημένος αγοράζει την περιουσία του νικητή με λεφτά του νικητή!!!!!! Τρίζουν τα κόκκαλα του Δημήτρη Μπάτση, Συγγραφέα της διατριβής: «Η Βαριά Βιομηχανία στην Ελλάδα», που εκτελέστηκε μαζί με τον Νίκο Μπελογιάννη. 
  • Άνοιξε τελικά σχολή ο Συμεών!!! Με ελληνικό χρήμα αγοράζουν ελληνική περιουσία οι Γερμανοί. Θα έχει μεγάλη πλάκα να κάνει τιμητικό μνημόσυνο και αυτός, ως πρωτοσύγκελος πασών των εξουσιών και ως σχολάρχης.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου