Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΣΕΡΓΙΟ ΓΚΑΚΑ

 (FAREWELL, ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!) 
 

Με πρόσφατο έγγραφό του ο Δήμος Χαλανδρίου μας ενημερώνει ότι έληξε η θητεία του αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Γκάκα και ότι στη θέση του τοποθετείται ο κ. Τσίγκος, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού, σε συνεργασία με τον έτερο εντεταλμένο σύμβουλο κ. Κιούση.

Άραγε, δεν θα υπάρξει αντιδήμαρχος Αθλητισμού στο Χαλάνδρι, από εδώ και στο εξής;

Άραγε, η «κατρακύλα» που άρχισε με το κλείσιμο των γηπέδων και των αθλητικών χώρων στο Χαλάνδρι, θα συνεχιστεί;

Άραγε, είναι κεντρική πολιτική επιλογή του δημάρχου Συμεών Ρούσσου, η υποβάθμιση του αθλητισμού στην πόλη, σε όλα τα επίπεδα;

Γράφτηκε σε τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο, για τον κ. Γκάκα, ότι «χρεώθηκε να ξεχρεώσει τις πολιτικάντικες παρασκηνιακές συμφωνίες συναλλαγής στον αθλητισμό και ιδίως στην Αποστολοπούλου,».

Και ο κ. Γκάκας δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη.

Είναι αλήθεια κ. Γκάκα;

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ.

Έχετε υποχρέωση να ενημερώσετε τους δημότες Χαλανδρίου.

Υπήρξαν πράγματι τέτοιες πολιτικάντικες παρασκηνιακές συμφωνίες συναλλαγής που σχετίζονται με το αθλητικό κέντρο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ» από το οποίο μας αποβάλατε με πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής;

Και να ναι, εσείς αποδέχεστε τον χαρακτηρισμό του «πρόθυμου υπηρέτη»;

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου δεν θα σταματήσει τον αγώνα του για δικαίωση και επιβίωση.

Θυμηθείτε μας. Οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει.

Δεν θα ανεχθούμε, ούτε και θα «ευλογήσουμε», ενέργειες που σκοπό είχαν τη διάλυση του ιστορικού αθλητικού ερασιτεχνικού σωματείου μας, που έχει χαρίσει την πόλη και στη χώρα σημαντικές διακρίσεις.

Και λάβετε κάτι υπ’ όψιν σας:

Όχι μόνον δεν προσφέρατε τα αυτονόητα στον αθλητισμό της πόλης, αφού δεν καταφέρατε ούτε καν να αδειοδοτήσετε όλα τα αθλητικά κέντρα της, αλλά επί των ημερών σας, σημειώθηκαν και τα πιο ακραία και αυταρχικά περιστατικά, όπως η αποβολή του σωματείου μας από το αθλητικό κέντρο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ», μετά από 23 χρόνια ν ό μ ι μ η ς παρουσίας του εκεί.

Καλή ξεκούραση κύριε Σέργιε Γκάκα!

Για το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου,

Ο Πρόεδρος,
Παναγιώτης Τζήμος 


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ::Στην Αποστολοπούλου - λέει ο σμπίρος του ακατανόμαστου ιστότοτοπου θα υπάρξει και συνέχεια στο σχέδιο της κατάληψης από έναν μόνο σύλλογο. Και μάλλον κάποιος θα μάθει ότι όταν εύχεσαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα νομιμοποιείς τον άλλο γείτονα να ζητήσει να ψοφήσει η δικιά σου. Αυτα προς το παρόν .
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΚΑ και το ξέρει αυτό ο κος Τζήμος. Είναι το σύστημα της αυτοεξυπηρέτησης που ενεργεί και κάνει τις συμφωνίες. ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου