Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ


Η χθεσινή εκδίκαση των ενστάσεων στην ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης του Πεύκο Πολίτη φαινόταν μια διαδικασία "τυπική" στους μη γνωρίζοντες.

Στους σχεδιασμούς των καθεστωτικών δυνάμεων για την διαδικασία με τους δημότες όλοι δύο λέξεις είχαν στο μυαλό τους: ΞΕΠΕΤΑ - να τελειώνουμε και ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ όπου μας παίρνει.

Για άλλη μια φορά όμως τα συμπεράσματα βγήκαν για όσους δεν είναι μπαπουίνοι.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ!

Και ήταν πολλοί οι συνδημότες μας εχθές στο δημοτικό συμβούλιο.

Είναι σίγουρο ότι ανάμεσά τους ήταν και νοήμονες, που αντιλήφθηκαν ότι:

  • Η διοικησάρα που με 18% έχει - ελέω του εκλογικού νόμου τέρας - ξεκινήσει με το 60% των εδρών του δημοτικού συμβουλίου ουσιαστικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και χωρίς δεκανίκια δεν μπορεί να περάσει τα μεγάλα θέματα της πόλης. Μιλάμε για το ΕΠΟΣ του ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ!
Εχθές οι αποφάσεις για το Πεύκο Πολίτη ελήφθησαν με 17 θετικές ψήφους (16 της πλειοψηφίας και ο προσχωρίσσας Θ. Βαρδουλάκης) σε 41μελές όργανό και μεταξύ 26 παρόντων (17 της πλειοψηφίας 6 του Κουράση, Θωμάς, Νταβίας, Τζούρας).

Πέντε σύμβουλοι της πλειοψηφίας (Μάζη, Φασίτσα, Αλεξίου, Κασίμης και η ενιστάμενη και δικαιωμένη με μείωση πλάτους δρόμου Αθανασάτου) και ο ανεξάρτητος πλέον Ευσταθίου δεν ήρθαν στο συμβούλιο.

Τα δεκανίκια έσωσαν τον Συμεών εχθές όμως.

Αφού οι 2 παρατάξεις της συνδιοίκησης (Ανδρεόπουλου, Λαδόπουλου) προφανώς σε συνενόηση δεν εκπροσωπήθηκαν καθόλου στην χθεσινή συνεδρίαση - ένας κακεντρεχής όπως εγώ θα μπορούσε να ισχυριστΩ ότι έγραψαν τους ιδιοκτήτες του ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ στα μέζεα τους - όσοι εξ αυτών έχουν).

Δεν εκπροσωπήθηκαν γιατί έχουν επιλέξει να δοξάζονται κρυπτόμενοι.

Και γιατί αν είχαν εκπροσώπηση στο χθεσινό ΔΣ θα έπρεπε υποχρεωτικά να ψηφίσουν ό,τι ήθελε ο Γερολυμάτος διότι ακόμα και λευκό να επέλεγαν αν ήταν παρόντες Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ!

ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!!

Οπότε προτίμησαν να κρυφτούν ώστε τα εναπομείναντα στο μαντρί γίδια να επαρκούν για πλειοψηφία ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, ως γνωστόν στα θέματα του Πεύκο Πολίτη έχει πολιτικά αυτοακυρωθεί και δεν μπορεί καν να μετάσχει της διαδικασίας άρα και τρίτη παράταξη δεν εκπροσωπήθηκε.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η παράταξη Κουράση στην Ποιότητας Ζωής δεν είχε καταψηφίσει τις μεθοδεύσεις Γερολυμάτου και είχε επιλέξει λευκή ψήφο, μέσω του Αγγελή, το μέτωπο των τριών παρατάξεων που συνυπογράψανε την ένσταση του Ιανουαρίου του 2016 δεν έστεκε καλά στα πόδια του.

Όμως αυτό ήταν δευτερεύων σε σχέση με την ΕΙΔΗΣΗ που έβγαλε ο Ακατανόμαστος - με ερώτηή του - στην αρχή της διαδικασίας:

- Δηλαδή τώρα με τις σημερινές σας αποφάσεις ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;;;; ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, όπως λέγατε πέρυσι, ότι θα είχε γίνει ήδη;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ - αναμενόμενη από εκείνον - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ περί τον Μάιο (μη θες να σου ορίσουν και έτος, ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΪΟ).

- Και θα ξαναγίνουν ενστάσεις λοιπόν, επέμεινε ο Ακατανόμαστος.

- Ε ΒΕΒΑΙΑ!

Και γιατί τους δουλεύετε μωρέ τους μπαμπουίνους;;;

Δεν τους λυπάστε λιγάκι;;;

Συνδημότες μας είναι, πάει στο διάολο μην τους βλέπετε μόνο ως τα όσπρια της φωτογραφίας της ανάρτησης ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου