Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ



Αφού η αυτόνομη και αυτόφωτη  συμμετοχή των πολιτών στο Χαλάνδρι έχει ουσιαστικά ποινικοποιηθεί και όσοι δεν είναι τσάτσοι της Σουλτανικής αυλής και της συμμαχίας  αυτοεξυπηρέτησης με την οποία συμπορεύεται φανερά πλέον και χωρίς προκαλλύματα, γίνονται εκλογές στο κορυφαίο δευτεροβάθμιο φορέα της πόλης, στην Ένωση Γονέων του Δήμου και δεν υπάρχουν υποψήφιοι για να καλύψουν θέσεις  αναπληρωματικών.

ΟΣΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ όπως έχει προσυμφωνηθεί στα παρασκήνια.

Διότι μόνο όσοι έχουν πάρει την έγκριση τολμάνε να θέσουν υποψηφιότητα και οι άλλοι γνωρίζουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να εκτεθούν αφού ακόμα και αν εκλεγούν  και τολμήσουν και διαφωνήσουν τους έφαε το μαύρο φίδι από τον δήμο της ΠΡΩΤΗΦΟΡΑΣ.

Στις αρχαιρεσίες της Ένωσης λοιπόν που έγιναν την Τετάρτη, την ψήφο των αντιπροσώπων των συλλόγων για το επταμελές συμβούλιο της Ένωσης διεκδίκησαν 3 ψηφοδέλτια:

Το - αυτοαποκαλούμενο -  ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με 5 υποψηφίους τους  Χρήστο Χαχάμη, Σταυρούλα Πετράκου, Δημήτρη Βασιλάκη, Γιάννη Αντωνιάδη και Νίκο Δεονά (δηλαδή τους "κομματικούς" της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για να μην κοροϊδευόμαστε και να ξέρεις τι σου γίνεται χωρίς να σου θολώνουν το τοπίο), που είχαν κατέλθει σε ενιαίο σχήμα και εκλέχτηκαν ΟΛΟΙ αφού το ενιαίο αυτό σχήμα των Τ.Ο. των 3 κομμάτων κέρδισε τις 5 από τις 7 έδρες του ΔΣ

Για όσους ξέρουν να βγάζουν συμπεράσματα από τέτοιες διαδικασίες ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΜΕ ότι για τα 5 εκλεγμένα μέλη του ΔΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" για να εκλεγεί  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ, αφού βέβαια στα κομπρεμί που προηγήθηκαν για το "2-2-1" ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι δεν θα χαλάσει η "ομερτά" ήταν να μην υπάρχει άλλος συστημικός - κομματικός υποψήφιος μπας και χαλάσει η σούπα κατά λάθος στην σταυροδοσία και μείνει κανένα Σουλτανικό οικόσιτο απέξω πάλι, όπως έγινε στον Σύλλογο της Ρεματιάς.

(Κάποιοι είχαν ποντάρει βέβαια σε μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  υποψηφιότητα που την θεωρούσαν βέβαιη και θα νομιμοποιούσε το κομπρεμί τους δημιουργώντας το αναγκαίο προπέτασμα καπνού αλλά δεν μάσησε η κατσίκα ταραμά διότι ήταν πιο σημαντικό να αποκαλυφθεί το κομπρεμί του ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΣΜΟΥ).

Τις άλλες δύο έδρες στο ΔΣ κέρδισε  το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΠΑΜΕ) που εξέλεξε τους Αν. Οικονόμου και Δ. Λάμπρου ενώ ένα ακόμα ψηφοδέλτιο διεκδίκησε την ψήφο των αντιπροσώπων - εμφανίστηκε ως "ψηφοδέλτιο σχολείου Πατήματος" αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει έδρα στο επταμελές.

Πέρα πάντως από την στρεβλή, καθεστωτική αντίληψη που έχει επιβληθεί στην πόλη η Ένωση Γονέων έχει σοβαρό ρόλο να επιτελέσει και υπάρχουν στο νέο ΔΣ εκείνα τα πρόσωπα που μπορούν να υπερβούν το τσατσιλίκι των οικόσιτων, να κατανοήσουν ότι πρέπει να προτάξουν την αυτονομία του φορέα και να παρέμβουν στα σχολεία υπέρ των μαθητών και της εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου